Öfkeli Bir Hayran, Fallout 76'nın Yeni Abonelik Hizmetinin Alan Adını Aldı

46
10
2
1
1
Bethesda'nın Fallout 76'nın yeni abonelik hizmetini duyurması büyük yankı uyandırmıştı. Sıklıkla eleştirilen hizmete sinirlenen bir hayran, yayıncıdan hızlı davrandı ve hizmetin alan adını kaparak eleştirel bir blog sayfası oluşturdu.

Bethesda, geçtiğimiz günlerde Fallout 76'ya yıllık ücreti 100 dolar olan Fallout 1st adlı bir abonelik hizmeti geleceğini açıkladı. Ancak yayıncı, yeni hizmeti için alan adı almayı ihmal etti. Bunu fark eden 'hızlı ve öfkeli' bir hayran, elini çabuk tutarak alan adını kaptı.

FalloutFirst.com adlı web sitesi, geliştiricilerin çok oyunculu bir oyunu tek oyunculu bir deneyime dönüştürmek için bir abonelik ücreti talep ettiğini belirterek oyuncuları uyarıyor. Ayrıca Bethesda’nın Fallout 1st hizmetini duyurduğu blog yazısını kaba bir dille düzenleyerek "Fallout F.ck You First" başlığıyla yayınlıyor.

fallout fuck you first

Bethesda'nın bakış açısıyla yazılan yazılar Fallout 1st ve Fallout 76'ya gelen şikayetleri derliyor. Dikkat çeken eleştirilerden biri, "Topluluk, Fallout 76 çıkmadan önce özel dünyalarda tek başına oynayabilmek için yalvarıyordu ve aynı zamanda Fallout 76'yı modlarla oynama konusunda bir sürü soru alıyorduk. Bunlar hiçbir zaman gerçekleşmeyecek şeyler." şeklinde ironi yapıyor.

Web sitesini yapan kişinin kimliği bilinmiyor, ancak sitenin altındaki GoFundMe bağlantısına göre içerik oluşturucu Count Chappy olarak görünüyor. Parodi site, Reddit'te de yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı sitenin mizahına ve etkili olmasına olumlu tepki verdi.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/24/fallout-76-the-fallout-first-web-domain-has-been-taken-over-by-a-hilarious-angry-fan
46
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
46
10
2
1
1