Hayran Yapımı Dragon Ball Unreal'ın Yeni Bir Demo Sürümü Yayınlandı

8
2
2
2
0
2017 yılından beri bir Dragon Ball hayranı tarafından geliştirilmeye çalışılan Dragon Ball Unreal'ın yeni bir demo sürümü hazırlandı. Hazırlanan sürüm Discord üzerinden indirilebiliyor.

Dragon Ball hayranlarını çok yakından ilgilendiren yeni bir duyuru, bir fan oyunu geliştirmeye çalışan 'emudshit' tarafından gerçekleştirildi. Emudshit, 2017 yılıdan beri üzerinde çalıştığı Dragon Ball Unreal'ın yeni bir demo sürümünü ücretsiz olarak hayranların hizmetine sunduğunu açıkladı. Yeni demoyu indiren Dragon Ball hayranları, daha sorunsuz ve yenilenmiş özelliklere sahip olan bu fan oyununu oynamaya başlayabilecekler.

Sadece bir tek geliştirici tarafından üzerinde çalışıldığı için uzun yıllardır devam eden bir proje olan Dragon Ball Unreal'ın bu son sürümünde geliştirici, mevcut sürümü biraz daha geliştirdi. Oyuna yeni sahneler, karakterler ve hamleler eklendi.

Emudshit, hazırladığı bu yeni demoyla ilgili bir de tanıtım videosu paylaştı. YouTube üzerinde paylaşılan videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eğer bu oyuna sahip olmak isterseniz yapmanız gereken ilk şey bir Discord hesabı oluşturmak. Oyunun bu demosunu indirmek isteyen kişilerin oyunun Discord ağına katılması ve oyunu indirmeleri gerekiyor. Eğer bir Discord hesabınız yoksa, burada bulunan bağlantıyı kullanarak kendinize bir Discord hesabı oluşturabilirsiniz. Discord hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyunun Discord ağına erişmeniz gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken şey ise bu bağlantıyı kullanarak oyunun ağına erişim sağlamak. Bu noktadan sonra yapmanız gereken işlem, oyunun Discord ağı içerisinde bulunan indirme linkini kullanarak oyunu bilgisayarına indirebilir ve oyunun yeni sürümünü denemeye başlayabilirsiniz.

  • Not: Discord üzerinden paylaşılan bağlantılar ile ilgili Webtekno ekibi tarafından hiçbir şekilde garanti verilmez. Üçüncü taraf bağlantılar nedeniyle bilgisayarınıza sızabilecek olan virüs ve kötü amaçlı yazılımlardan Webtekno sorumlu tutulamaz.
Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/new-dragon-ball-unreal-dbz-game-in-unreal-engine-4-public-free-demo-is-now-available-for-download/
8
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
2
0