HBO’nun Uzay Temalı Komedi Dizisi Avenue 5’ten İlk Fragman Geldi

5
0
0
0
0
ABD'nin önde gelen televizyon kanallarından olan HBO, uzay temalı bilim kurgu komedisi Avenue 5'ten ilk fragmanı paylaştı. Başrolünde Altın Küre ödüllü İngiliz aktör Hugh Laurie’nin olduğu dizinin yapımcısı ve senaristi ise Oscar'a aday gösterilmiş olan Armando Iannucci.

HBO’nun önümüzdeki yıl yayınlanmaya başlanacak olan yeni bilim kurgu komedisi Avenue 5’ten heyecanlandıran bir fragman paylaşıldı. Geçtiğimiz yıl ilk sezon onayını alan dizide, başrol oyuncusu Hugh Laurie tarafından canlandırılan Kaptan Ryan Clark liderliğindeki Avenue 5 isimli uzay turizminde kullanılan yolcu gemisinde olup bitenleri göreceğiz.

'Veep' ve 'The Thick of It' yapımlarının yaratıcısı olan Armando Iannucci tarafından hayata geçirilen proje, genel anlamıyla uzayda geçen bir bilim kurgu komedisi üzerinden ilerleyecek. İki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör Hugh Laurie’nin başrolde olduğu yapımın çekimleri, bu yıl itibarıyla Londra’da gerçekleştirilmişti.

Avenue 5 fragmanı:

Avenue 5; günümüz tarihinden yaklaşık 40 yıl sonra, uzay turizminin geliştiği ve uzayda seyahat etmenin artık mümkün olduğu bir dönemi konu alıyor. Paylaşılan fragmanda ise herkesin keyifli olduğu bir bölüm görüyoruz ancak öngörülemeyen bir felaketle herkesi panik havası kaplıyor ve ortama kargaşa hâkim oluyor.

Hugh Laurie’nin Kaptan Ryan Clark karakterine hayat verdiği dizide Laurie’ye Zach Woods, Josh Gad, Rebecca Front, Nikki Amuka-Bird, Lenora Crichlow, Ethan Phillips ve Suzy Nakamura gibi isimlerin eşlik edeceği biliniyor. Ayrıca dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini ise aynı zamanda dizinin yapımcısı, senaristi ve yaratıcısı olan Armando Iannucci üstleniyor.

Özellikle hicvi benimseyen tarzıyla bilinen senarist Armando Iannucci, 2009 yılında yazdığı In The Loop filminin senaryosuyla En İyi Uyarlanmış Senaryo 2009 Akademi Ödülü’ne aday gösterilmişti. Iannucci, pek çok kişi tarafından oldukça beğenilen bu yapımın aynı şekilde yönetmenliğini de üstleniyordu.

Avenue 5 ne zaman yayınlanacak?

Avenue 5

Bir uzay komedisi olan Avenue 5’e dönecek olursak da HBO, merakla beklenen yapımın yayın tarihi için 2020 yılının ocak ayını işaret ediyor. Dizide Hugh Laurie’nin nasıl bir performans sergileyeceğini şimdiden merakla bekliyoruz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/11/18/hbo-avenue-5-teaser/
5
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
0
0
0
0