Hepsiburada, Müşterileri İçin 'Anında Kredi' Özelliğini Hizmete Sundu

40
19
5
2
1
Türkiye'nin popüler e-ticaret platformlarından Hepsiburada, yeni bir iş birliğine imza attı. DenizBank ile yapılan bu iş birliği, tüketicilerin alışverişleri sırasında kredi çekebilmesini sağlıyor. Özellik an itibarıyla kullanılabiliyor.

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte hayatımıza giren e-ticaret, hayatımızın vazgeçilemez bir parçası haline geldi. Çünkü e-ticaret platformları sayesinde artık herhangi bir mağazaya gitmeden ihtiyacımız olan ürünleri internet üzerinden satın alabiliyoruz. Üstelik satın aldığımız ürünler kapımıza kadar teslim ediliyor ve yasalar, çoğu zaman tüketicilerin yanında olduğu için büyük sorunlar yaşanmıyor.

Türkiye'deki e-ticaret platformlarından bir tanesi de Hepsiburada. Uzunca bir süredir aktif olarak hizmet vermeye devam eden platformun, geçtiğimiz dönemlerde Apple ile bir anlaşma yaptığını ve bu bağlamda Hepsiburada'nın, Apple'ın Türkiye'deki tek çevrimiçi yetkili satıcısı olduğunu aktarmıştık. Platform, bu gelişmenin hemen ardından da Huawei'nin alt markası Honor ile anlaşmaya varmıştı. Hepsiburada şimdi ise, yeni bir hizmeti daha kullanıma sundu.

HepsiBurada

Hepsiburada'nın tüketicilere sunduğu yeni hizmet, "anında kredi" olarak isimlendiriliyor. Adından da anlaşılabileceği üzere bu hizmet, tüketicilerin alışveriş anında bir banka aracılığıyla kredi kullanabilmesini sağlıyor. Böylelikle müşteriler, bir ürünü satın almak isterken anında kredi kullanabilecekler. Hepsiburada'nın yeni hizmeti için anlaşmış olduğu banka ise DenizBank.

Hepsiburada'nın yeni hizmetinden faydalanabilmeniz için DenizBank müşterisi olmanız gerekmiyor. Bu bankayla bugüne dek herhangi bir işiniz olmadıysa bile Hepsiburada üzerinden yapacağınız bir alışveriş için kredi kullanabiliyorsunuz. Ancak anında kredi özelliğinden faydalanabilmek için sepetinizdeki ürünlerin tutarının minimum 750 TL, maksimum 15 bin TL olması gerekiyor. Bu tutarların arasında değilseniz anında kredi imkanından faydalanamıyorsunuz.

DenizBank

Eğer DenizBank müşterisi değilseniz, kredinizle ilgili evraklar tarafınıza bir kurye aracılığıyla gönderiliyor. Ancak eğer DenizBank'la zaten çalışıyorsanız bu durumda işlemleriniz daha kolay oluyor. Evraklarınızı çevrimiçi kanallar aracılığıyla onaylıyorsunuz ve kuryeyle uğraşma durumunuz da kalmıyor. Ayrıca bu hizmetten 7 gün 24 saat faydalanabiliyorsunuz.

Hepsiburada ile DenizBank arasında yapılan bu anlaşma, her iki tarafı da memnun etmiş gibi görünüyor. İmza töreninde konuşan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, bu hizmetin alışveriş deneyimini iyileştireceğini ifade etti. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ ise yaptıkları her iş birliğindeki amaçlarının müşterilere daha iyi bir alışveriş imkanı sunmak olduğunu ifade etti. Hepsiburada'nın yeni hizmeti, an itibarıyla kullanılabiliyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/internet-alisverislerinde-aninda-kredi-donemi-basladi-41373298
40
19
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
40
19
5
2
1