11
7
2
1
1

Xbox One, PS4 gibi konsollar, günümüz oyuncularının severek oyunlarını oynadığı bir platform olarak dikkat çekiyor. Yanında gelen Dualshock ile oyunlar oynayabildiğiniz PS4’ünüzü hayatınızın belirli bir noktasında klavye - mouse takarak oynamayı hayal etmiş miydiniz? Bu olay, konsol üzerinde özellikle FPS oyunu oynayan kişilerin gerçekleştirmek istedikleri bir durum.

FIFA, PES, NBA 2K gibi spor oyunlarında son derece işlevsel olan Dualshock’lar, nişan alınması gereken durumlarda gerekli çevikliği oyunculara sunamıyor. Bugün ise bu duruma bir çözüm üreten Xim Apex isimli aparatı inceleyeceğiz. PS4, Xbox One gibi konsollara klavye - mouse takılmasını ve bu aparatların çok iyi tepkime süreleriyle çalışmasını sağlayan aparat, Fortnite, PUBG, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda Dualshock’la oynayan rakiplerinize karşı üstünlük sağlıyor. Sağlanan bu üstünlüğün birazcık “hile” boyutuna kadar ulaştığını görmüş olmakla birlikte, God of War gibi çevrimdışı oyunlarda da büyük kolaylık sağladığını hatırlatarak iyi ellerde çok işe yarar bir aparat olduğunu kabul ediyoruz.

Ülkemizde 1.100 TL ila 1300 TL arasında fiyat etiketine sahip olan bu aparat, çevrimiçi oyunlarda rakibe karşı ciddi bir üstünlük kurmayı sağlamakla birlikte dualshock kullanamayan kişiler için de adeta biçilmiş kaftan. Eğer sizler de Xim Apex aparatını merak ettiyseniz, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

11
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
7
2
1
1