HITMAN 2'nin 2 Çevrimiçi Oyun Modu Yakında Oyundan Kalkıyor

12
10
6
1
0
HITMAN 3'e gelecek oyun modları hakkında bir blog yazısı paylaşan IO Interactive, HITMAN 2'den yakında kalkacak oyun modlarını da açıkladı. Buna göre Sniper Assassin ve Ghost Mode, yakın tarihte artık çevrimiçi oynanamayacak.

2018 yılında çıkış yapan ve uzun süredir devam eden HITMAN serisine yeni bir soluk kazandıran HITMAN 2, bugüne kadar oyunculardan genel anlamda olumlu yorumlar almayı başardı. Serinin günümüzdeki son oyunu, oyun eleştirmenlerinden de oldukça yüksek puanlar alarak başarılı bir çıkış yakaladı.

Ancak HITMAN 2'nin bir özelliği, oyunun bu başarısına özellikle etki ediyordu. Oyun, HITMAN serisinin genelinin aksine oyunu çok oyunculu oynamanıza izin veriyordu. Oyunda ister arkadaşlarınızla aynı anda, yani eşli olarak, ister de diğer oyuncularla rekabet ettiğiniz görevler yapabiliyordunuz.

Sniper Assassin ve Ghost Mode kalkıyor:

hitman 2 sniper assassin

Ancak HITMAN 2'yi çevrimiçi oynayan oyunculara oyunun geliştiricisi IO Interactive'den kötü bir haber geldi. IO Interactive, bugün HITMAN 3'te bulunacak oyun modlarına dair paylaştığı yazısında HITMAN 2'nin çevrimiçi modlarının da artık kapatılmaya başlanacağını açıkladı.

IO Interactive'in blog yazısına göre HITMAN 2'deki Ghost Mode ve Sniper Assassin, önümüzdeki haftalardan itibaren artık oyunda yer almayacak. Yazıya göre Ghost Mode oyun modu 31 Ağustos tarihinden itibaren, Sniper Assassin ise HITMAN 3 çıkmadan önceki bir tarihten itibaren artık oyuncular tarafından oynanamayacak. Oyun, HITMAN 2'den kalktıktan sonra tek oyunculu olarak oynanabilmeye devam edecek.

hitman 2 ghost mode

Bununla birlikte HITMAN 2'den kalkacak olan Ghost Mode oyun modu, yakında buluşacağımız HITMAN 3'te yer almayacak. HITMAN 2'nin sevilen oyun modu Sniper Assassin'se HITMAN 2'de artık oynanamayacak olsa da serinin yeni oyunu olacak HITMAN 3'te yer almaya devam edecek.

Ocak ayında PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak olan HITMAN 3, farklı oyun modlarına da yer verecek. IO Interactive'in paylaşımına göre oyun, Sniper Assassin'in yanı sıra 'Elusive Targets', 'Escalations', 'Contracts Mode' oyun modlarını barındıracak.

Kaynak : https://hardcoregamer.com/2020/08/19/hitman-2s-online-modes-being-shut-down-will-not-return-in-hitman-3/385442/
12
10
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
10
6
1
0