Xbox Series X, Almanya'daki Bir Etkinlikte Sergiye Çıktı

45
12
6
2
0
Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X, Almanya'da düzenlenen Xperion etkinliğinde cam koruma içinde sergiye çıktı. Oyun konsolu, etkinliği ziyaret eden ziyaretçiler tarafından görüntülendi.

Yeni nesil oyun konsollarının çıkışına az bir zaman kala konsolların çekilmiş fotoğrafları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor; hatta konsollar artık çeşitli yerlerde sergileniyor. Son olarak Microsoft'un Sony'nin PlayStation 5'ine rakip olacak konsolu Xbox Series X, bir etkinlikte sergiye çıktı ve görüntülendi.

Almanya'da düzenlenen Xperion etkinliğinde cam bir kutunun içinde koruma altında sergiye çıkarılan Xbox Series X, etkinliğe katılan herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Etkinliğe katılan katılımcılardan bazıları da Microsoft'un oyun konsolunun fotoğraflarını çekerek internete sunmayı unutmadı.

Xbox Series X sergide:

xbox series x

Aslında Xbox Series X'in nasıl bir tasarıma sahip olacağını zaten biliyorduk, ancak oyun konsolunu gerçekte bu kadar detaylı görmek ayrı bir yere sahip oluyor. Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere Xbox Series X, neredeyse bir bilgisayar kasası boyutuna sahip olacak.

Konsolun farklı açılardan çekilmiş fotoğraflarına baktığımızda karşımızdaki konsolun bir prototip olduğu bilgisi yer alıyor. Dolayısıyla şu anda gördüğümüz tasarım üstünde ufak tefek değişiklikler yaşanabilir de yaşanmayabilir de. Ancak konsolun boyut olarak daha küçük bir şekilde geleceğini bekleyemeyiz.

xbox series x prototip

Bundan yaklaşık 8 ay önce yaptığımız bir haberde Xbox Series X konsolunun bir prototipini sizlere sunmuştuk. Bu haberimizde sunduğumuz prototip, görünüşe göre gerçekten de Xbox Series X'in prototipiymiş. Zira Almanya'daki etkinlikte görüntülenen prototip ve 8 ay önce görüntülenen prototip, tıpatıp aynı tasarıma sahip.

Xbox Series X'in Almanya'da görüntülendiği etkinlikte Xbox'ın yanı sıra PlayStation için de ayrı bir stand açılmış durumda. Ancak şu ana kadar PlayStation 5'e dair herhangi bir görüntü gelmediğinden Sony, muhtemelen bu etkinlikte yeni nesil oyun konsolunu sergilememeye karar verdi. 

Kaynak : https://www.dualshockers.com/xbox-series-x-first-public-apperance-in-germany/
45
12
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
45
12
6
2
0