HMD Global, Yeni Nokia Telefonların Tanıtılacağı Tarihi Duyurdu

23
4
2
2
1
HMD Global, yeni Nokia telefonların tanıtılacağı tarihi duyurdu. Nokia 2.4 ve Nokia 3.4 modellerinin tanıtılmasının beklendiği etkinlik, 22 Eylül'de TSİ 18.00'da başlayacak ve Nokia Mobile YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

HMD Global, 22 Eylül'de bir tanıtım etkinliği gerçekleştireceğini duyurdu. Diğer tüm etkinliklerde olduğu gibi çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek olan bu lansman, Nokia Mobile YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Etkinlik kapsamında yeni nesil Nokia akıllı telefonların tanıtılması bekleniyor ancak HMD Global, cihazların ismini açıklamadı.

Bu noktada kaynaklar, 22 Eylül'deki etkinlikte tanıtılacak olan cihazların Nokia 3.4 ve Nokia 2.4 olacağını iddia ediyor. "Doctor Strange" kod adlı Nokia 3.4'ün render görüntüleri ve özellikleri daha önce sızdırılmıştı. Elde edilen bilgilere göre üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak olan cihaz, ayrıca 6,5 inçlik HD+ ekran ve 10 W şarjı destekleyen 4.000 mAh'lik bir bataryayla gelecek.

HMD Global

HMD Global, duyuruda 22 Eylül'deki tanıtım etkinliğinin TSİ 18.00'da başlayacağını da belirtti. Şirketin davet mesajında ise "Nokia telefonları için çok özel bir konukla yeni bir bölümün açılışını yaparken bize katılın" ifadeleri yer alıyor. Bu, önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlikte birden fazla telefonun piyasaya sürüleceği anlamına geliyor olabilir.

Nokia 2.4 ve Nokia 3.4'te yer alması beklenen özellikler:

Nokia 3.4

Nokia'nın yakında tanıtılması beklenen akıllı telefonlarının çoğu özelliği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Bu noktada Nokia 2.4'ün 3 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 4.500 mAh'lik bir pil ve MediaTek P22 yonga setine sahip olması bekleniyor.

Nokia 3.4 ise son zamanlarda birçok farklı sızıntıyla karşımıza çıktı. Yakın geçmişte paylaşılan render görüntüleri, cihazın arka tarafında dairesel kamera modülüne ve parmak izi sensörüne sahip olacağını gösteriyordu. Donanım tarafına geçtiğimizdeyse cihazın Snapdragon 460 yona setine ek olarak 3 GB RAM ve 32 / 64 GB dahili depolama seçenekleriyle gelmesi muhtemel.

Nokia'nın yakında tanıtılması beklenen yeni modelleriyle ilgili bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek ve cihazlar hakkında daha fazla bilgi alabilmek için 20 Eylül'deki tanıtım etkinliğini beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/nokia-phone-launch-event-september-22-hmd-global-expected-3-4-2-4-2295268
23
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
2
2
1