Honor 20 Pro'nun Kamerasının Çok Sağlam Olacağını Gösteren Fotoğraf Örnekleri

31
3
2
1
0
Honor, 21 Mayıs'ta tanıtacağı Honor 20 Pro'nun kamera performansıyla ilgili görseller paylaştı. Paylaşılan görsellerde Honor'ın iyi bir iş çıkardığı görülebiliyor.

Huawei'nin alt firması olarak teknoloji üretimlerine devam eden Honor, 20 Pro'nun tanıtımına sadece 5 gün kala telefonun kamera performansını ortaya koyan görseller paylaştı. Paylaşılan bu fotoğraflardan iki tanesinde 'Süper Gece' modu tanıtılırken, üçüncüsünde ise geniş açılı lense sahip olan kameranın performansı gösterildi. İşte Honor 20 Pro'nun etkileyici kamera performansı;

Honor 20 Pro'nun 'Süper Gece' modunun tanıtıldığı bu iki fotoğrafta, 48 megapiksel kameranın iyi bir iş çıkardığını söylemek mümkün.

Honor 20 Pro'nun geniş açılı kamerası göz önünde bulundurulduğunda da kaliteden ödün verilmediği gayet net bir şekilde anlaşılıyor.

Honor, kamera özelliklerine her zaman önem veriyor. Hatta bu kez çıtayı en üste taşımaya çalışıyor diyebiliriz. Çünkü telefonun 48 megapiksellik  f/1.4 diyafram açıklığına sahip olan bir kamera, Honor tarafından kullanılıyor. Ayrıca geniş açı konusu üzerinde durduğumuz zaman da Honor 20 Pro'da f/2.2 diyafram açıklığına sahip bir kameradan bahsedebiliyoruz. Bu da Honor 20 Pro'nun kamerası hakkında beklentileri yükseltiyor diyebiliriz. Paylaşılan görsellerde Honor 20 Pro'nun, beklentileri karşılayabileceğini görebiliyoruz. Telefonu tam anlamıyla tanımak içinse 21 Mayıs'ı beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_20_pro_sample_photos_show_off_the_ais_super_night_mode-news-37065.php
31
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
1
0