Honor 20 ve 20 Pro'nun Yeni Detayları Açıklandı

19
9
4
2
1
Çok yakında tanıtılacak olan akıllı telefon Honor 20'ye ait yeni bilgiler açığa kavuştu.

Huawei'nin alt markası olan ve genellikle tanıttığı fiyat/performans odaklı akıllı telefonlarla Android kullanıcılarının gönlünü fetheden Honor, bu ay içerisinde yepyeni amiral gemisi serisi Honor 20 ailesini lanse etmeye hazırlanıyor. Bu sırada Honor'dan cihazlar hakkında daha önce ortaya çıkmamış yeni bilgileri içeren beklenmedik bir açıklama geldi.

Yaptığı açıklamada Honor, bir adet normal ve bir adet Pro modeli bekleyebileceğimizi ve tanıtılacak yeni akıllı telefonların geçtiğimiz haftanın başında duyurulan Honor 20 Lite modelinin yanında yer alacağını aktarıyor. Bu doğrultuda Çinli şirket, hayranlarında hâlihazırda bulunan heyecanı artırmak için akıllı telefonlara ait bazı ufak ancak fazlasıyla önemli yerlere değindi.

Honor 20 Lite.

Tarihi boyunca "3 boyutlu arka cam tasarımı"nı (Triple 3D Mesh) ilk kez Honor 20 ve 20 Pro akıllı telefonlarında kullanacağını belirten yenilikçi şirket, üretilen camın iki farklı işlemden özel olarak geçtiğini belirtiyor. İlk işlemin derinlik katmak amacıyla elmas parçalarına benzeyen milyonlarca minyatür prizmanın yerleştirilmesi ve ikinci işlemin ise hazırlanan katmanın cam tabakayla kaplanması olduğu söylendi.

Honor 20 Pro'ya ait ortaya çıkan detaylar.

Uygulanan yöntemin gerçek anlamda zor olduğunu açıklayan Honor'un müdürü George Zhao, üretilen her 100 adet arka camın sadece 20'sinin kullanılabilir durumda olduğuna ilişkin bilgiler verdi. Tanıtılacak olan Honor 20 ailesi cihazların 6,26 inçlik ekrana, %91,6 gibi oldukça iddialı ekran/gövde oranına, 4,5 mm çapında bir selfie kamerası deliğine ve cihazın yan tarafındaki güç tuşunun altında bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağı da açıklanan diğer detaylar arasında yer alıyor

Kaynak : https://www.androidauthority.com/honor-20-design-984872/
19
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
9
4
2
1