Honor 9X'in X Şekliyle Dikkatleri Üzerine Çeken Arka Tasarımı Paylaşıldı

24
3
1
0
0
Honor, yeni akıllı telefon modeli 9X'in lansmanı için gün sayarken, telefonun arka tasarımı gösteren bir fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta, telefonun arka kısmında bulunan X şekli, dikkatlerden kaçmadı.

Honor'un yeni akıllı telefon modeli 9X, 23 Temmuz'da duyurulacak. 7 nm'lik Kirin 810 işlemcinin kullanıldığı ve pek çok yeni teknolojinin bulunduğu bu modelin tüm teknik özellikleri henüz tam olarak bilinmesede şirket, telefonun arka kısmını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Bugüne kadarki söylentiler, Honor 9X'in üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyordu. Paylaşılan fotoğraf, Honor'un üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını doğruluyor. 

Karşınızda Honor 9X:

honor 9x

Paylaşılan görselde üçlü kamera kurulumunun hemen altında bir LED flaş olduğu görülebiliyor. Dikkat çeken bir diğer detay ise telefonun arka kısmında bulunan X şekli. Kırmızı ve mavi renklerden oluşan bu şekil, etkileyici görünse de aslında Honor'un ilk kez uyguladığı bir şey değil. Şirket daha önce piyasaya sürdüğü V20 modelinde de benzer bir tasarıma imza atmıştı. 

Bugüne kadar ortaya çıkan bilgilere göre Honor 9X; GPU Turbo 3.0 desteğine, 20 megapiksel ön kameraya, 48 megapiksel arka kameraya ve süper gece moduna sahip olacak. Ayrıca Honor 9X ve Honor 9X Pro isimli iki farklı modelin piyasaya sürüleceği söyleniyor. 23 Temmuz geldiğinde bu akıllı telefon ile ilgili her şey netleşmiş olacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/honor-9x-back-design-shows-new-texture-gradient-thats-brand-defining/
24
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
3
1
0
0