Kızaklı Kameraya Sahip Honor 9X ve 9X Pro'nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

9
3
1
0
0
Honor Rusya, Honor 9X ailesinin 17 Ekim tarihinde Rusya'da satışa çıkacağını duyurdu. Honor 9X, Çin pazarından önce başka bir pazarda satışa çıkan ilk Honor telefonu olacak.

Honor markası, Huawei'nin alt markası olarak yola çıkmış ve zamanla popüler bir hâle gelmişti. Piyasadaki diğer telefonlara alternatif olarak daha uygun fiyatlı telefonlar üretmek için çalışmalar yapan Honor, ortaya koyduğu ürünlerle başarılı sonuçlar elde etmişti.

Honor 9X serisi ise markanın en son nesil telefonları olacak. Honor 9X ve 9X Pro olacak şekilde 2 farklı modelle karşımıza çıkacak olan telefonların Google servisleri ile birlikte gelip gelmeyeceği hâlâ bilinmiyor. Yani telefonun Google uygulamalarını destekleyip desteklemeyeceğine dair gelen kesin bir bilgi bulunmuyor.

Honor 9X ve 9X Pro'nun teknik özellikleri:

Honor 9X

Honor 9X ve 9X Pro'nun, Kirin 810 işlemcisinden güç alacağı biliniyor. Ayrıca telefonlar 6,59 inçlik FHD+ Full View ekrana sahip olacak. Her iki cihaz da 4.000 mAh değerinde bataryayla gelecek ve Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.1 arayüzünü kullanacak.

Honor 9X'in depolama seçenekleri 64/128 GB olarak karşımıza çıkıyor. RAM seçenekleri ise 4/6/8 GB olmak üzere 3'e ayrılmış durumda. Honor 9X Pro'ya bakacak olursak depolama seçeneklerinin 128/256 GB olduğunu görüyoruz. Ayrıca telefon, 8 GB RAM ile birlikte geliyor. Her iki telefonda da SD kart desteği bulunuyor.

Kamera konusuna bakacak olursak Honor 9X'in 48 MP + 2 MP'lik çift arka kamera kurulumuna ve 16 MP kızaklı bir ön kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Honor 9X Pro'da ise 16 MP kızaklı ön kamera ve 48 MP + 8 MP + 2 MP üçlü arka kamera kurulumu bulunuyor. Ayrıca parmak izi sensörünün de telefonun yan tarafında yer alan güç butonun üzerine yerleştirilmiş olduğunu belirtelim. Telefon, 17 Ekim'den itibaren satın alınabilir olacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/honor-9x-series-launch-in-russia-set-for-october-17/
9
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
0
0