Honor 9X Pro, Rusya’da Sertifika Onayında Ortaya Çıktı

5
3
3
1
0
Geçtiğimiz yılın Eylül ayında piyasaya 8X modellerini süren Honor, şimdi 9X modelleri üzerinde çalışıyor. Çin'deki bir sertifika portalında görüntülenmesinden sonra telefon Rusya'da da onaylandı.

Honor 9X Pro, ilk olarak Çin’deki bir sertifika partalında görünmesinden sonra şimdi Rusya’da da onaylanmış durumda. Çinlilerin CCC listelemesinde olduğu gibi Ruslardan da telefon hakkında çok detaylı bilgi elde edemiyoruz ancak bildiğimiz bir şey var, o da telefonun model numarası. Honor 8X’in model numarası HLK-AL10’ken, Honor 9X Pro’nun HLK-L41 olacak.

Geçen yıl marka, Honor 8X serisinin iki farklı modelini açıkladı. Birisi küçük bir modelken diğeri daha büyük bir 'Max' modeliydi ancak 9X için durum biraz değişmiş görünüyor. Ayrıca Honor 9X’in de 8X gibi 10 W bir şarj aleti ile piyasaya sürüleceği onaylandı.

Honor 9X hakkında çok fazla şey bilmediğimiz için önceki sürümlerine göre neyin değişeceği hakkında sadece tahminlerde bulabiliyoruz. Honor 8X 6,5 inç ve Honor 8X Max 7,12 inç ekranlarıyla gerçekten de büyük cihazlardı. İkisi de Kirin 710 SoC işlemcisine sahipti. Honor 9X için Kirin 810 SoC işlemcisini bekliyoruz çünkü ekranlar büyüyebildiği kadar büyüdü ancak bu telefon daha çıkıntısız bir ekrana sahip olabilir. Bunları sadece tahmin olduğunu unutmamakta fayda var. Honor 8X, Eylül ayında açıklandığını göz önünde bulundurursak Honor 9X’in açıklanmasına daha en az bir ay var diyebiliriz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/15/honor-9x-pro-gets-certified-in-russia/
5
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
1
0