Huawei ve Honor Telefonunuzdaki Reklamlardan Nasıl Kurtulabilirsiniz?

18
10
1
1
0
Huawei ve Honor telefonlarda çıkmaya başlayan reklamlar sizi rahatsız mı ediyor? Çözümü haberimizde.

Son dönemde Huawei/Honor, ABD hükümeti başta olmak üzere pek hükümetin hedefinde ve oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. Bu durum yetmezmiş gibi, Huawei şimdi de kendi Android kaplama modeli olan MIUI ve EMUI’de çeşitli arayüzlere reklamlar ekledi. Şirketin amacı, bu reklamlar sayesinde ek kazanç elde edebilmek.

Ücretsiz servislerde reklam ile gelir elde edilmesi modeline alışkın olsak da, parasını ödeyip aldığımız bir cihazın sürekli olarak bize reklam göstermesi pek de hoş bir fikir değil. O yüzden reklamlardan kurtulmak isteyen çok insan var. Peki reklamları nasıl kapatabiliriz?

Huawei ve Honor akıllı telefonlarda reklamlardan kurtulmak aslında oldukça basit bir işlemdir. Bu işlemin adımları şunlardır:

  • Ayarlara girin.
  • Kilit ekranı duvar kağıdınızı bir resimle değiştirin. (Sistemdeki stok görsellerden biri olmasın.)

Yapmanız gereken şey işte bu kadar. Arka plan resmini değiştirmek istemiyorsanız, tek yapmanız gereken “Magazine Unlock” seçeneğini devre dışı bırakmak.

Çıkan reklamlar, arka plan görselleriyle uyumlu olarak yayınlanıyor. Kendi duvar kağıdınızı koyduğunuzda sistem bu duvar kağıdına göre reklam üretemiyor. Siz de reklamlardan kurtulmuş oluyorsunuz.

Kaynak : https://techpp.com/2019/06/14/disable-ads-on-emui-huawei-honor-smartphones/
18
10
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
10
1
1
0