HONOR, Türkiye'deki Yeni Hedefini Açıkladı

9
3
2
0
0
HONOR, Türkiye'de geleceğe yönelik planlarını anlattığı bir etkinlik gerçekleştirdi. Şirket, Türkiye'de en çok tercih edilen 3 markadan biri olmayı hedeflediğini paylaştı.

Bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden HONOR, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir etkinlik düzenledi. HONOR Türkiye Ülke Müdürü Jeffrey Sunjingfei, HONOR Türkiye Kurumsal İletişim ve PR Müdürü Çınar Turhan ve HONOR Türkiye Eğitim Müdürü Kadir Çolpan gibi üst düzey isimlerin katılım gösterdiği lansman, markanın Türkiye'deki geleceği ile ilgili önemli bilgiler içeriyordu. 

Açık konuşmak gerekirse Huawei'den ayrılmak, HONOR'un faydasına oldu. Zira şirket, birkaç yıl içerisinde dikkate değer işler gerçekleştirdi. Bu durum, marka yönetiminin de dikkatini çekmiş gibi görünüyor. "Çok hızlı şekilde büyümeye devam ediyoruz." diyen Jeffrey Sunjingfei, bu büyümeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 

"Türkiye'de en çok tercih edilen 3 markadan biri olacağız"

HONOR

Şirketin Türkiye'deki geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan HONOR Türkiye Ülke Müdürü Sunjingfei şu ifadeleri kullandı: Global pazarda yakaladığımız başarıyı Türkiye pazarında da devam ettirmeyi arzuluyoruz. Her geçen gün Türkiye pazarında bulunan model sayımızı çeşitlendirerek, pazar payımızı 3 yıl içerisinde ciddi şekilde arttırmayı ve Türkiye’nin en çok tercih edilen 3 markası arasında yer almayı hedefliyoruz.

HONOR, Honor X9a 5G'ye "Webtekno usulü" sağlamlık testi yapmış!

HONOR'un Türkiye'deki en yeni akıllı telefonlarından bir tanesi HONOR X9a 5G. Bu akıllı telefon, HONOR'un İstanbul'daki etkinliğinde ön plana çıkan üründü. Hatta HONOR Türkiye Kurumsal İletişim ve PR Müdürü Çınar Turhan, telefona herkesin içinde düşme testi de yaptı. Telefonla ilgili yapılan açıklamalarda, X9a 5G'nin piyasaya sürülmeden önce 20'den fazla testten geçtiği, bu testlerden bir tanesinin de "Webtekno usulü" olarak nitelendirebileceğimiz presleme testi olduğu belirtildi. 

Bu akıllı telefon, bizim "ceviz kırma" testimizden başarıyla çıkmıştı!

9
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
0
0