Horizon Zero Dawn İçin Performans İyileştirmelerine Odaklanan Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı

20
3
1
0
0
Geliştirici Guerilla Games, Horizon Zero Dawn'ın PC sürümü için performans iyileştirmelerine odaklanan yeni bir güncelleme yayınladı. Geliştirici ekip, CPU optimizasyonuyla birlikte bazı sistemlerde %10'a kadar performans artışının mümkün olduğunu söylüyor.

Aksiyon RPG olarak tanımlayabileceğimiz video oyunu Horizon Zero Dawn, 2017 yılında PlayStation 4 platformu için piyasaya sunulmuştu. Aradan geçen birkaç yılın ardından geçtiğimiz aylarda PC sürümü de yayınlanan oyun, performans sorunları ve teknik hatalarla oyuncular tarafından eleştirilmişti. Bu kapsamda oyun çıktığı günden beri yeni yamalar yayınlayan geliştirici ekip, son güncellemesinde performans artışlarına önem verdi.

1.04 sürüm numarasıyla yayınlanan yeni güncelleme, oyun genelinde şimdiye dek bildirilen birkaç farklı soruna odaklanıyor. Bu noktada Guerilla Games, yeni CPU optimizasyonuyla birlikte oyun performansının bazı sistemlerde %10'a kadar artabileceğini söylüyor. Bu değişiklik ayrıca ara sahneler ve diyalog geçişleri sırasındaki performansı da artırıyor.

Horizon Zero Dawn 1.04 güncellemesi performans artışlarına odaklanıyor:

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn için yayınlanan yeni güncelleme, tamamen performans iyileştirmelerine ve hata düzeltmelerine odaklanıyor. Bu noktada yeni güncellemede düzeltilen hatalardan ve yapılan performans iyileştirmelerinden birkaçı şu şekilde:

  • CPU performansında genel iyileştirme (CPU / GPU hızlarına bağlı olarak %1-10'luk bir performans artışı sağlayabilir)
  • Kare hızı sabit olmadığında fare hassasiyetinin yanlış olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Adaptive Performance aktif hale getirildiğinde aydınlatma hatalarının oluşmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Çökme sorunları düzeltildi.
  • Geçici klasörle ilgili bir başlangıç ​​çökmesi düzeltildi.
  • Çatışma sırasında meydana gelebilecek bir AI çökmesi düzeltildi.

İlk başta PlayStation 4 özel oyunu olarak piyasaya sürülen Horizon Zero Dawn, geçtiğimiz aylarda PC platformu için yayınlanmıştı. PC tarafında dağıtıcılığını Steam'in üstlendiği oyun, şu anda 275 TL'lik etiket fiyatıyla satışa sunuluyor. Buradaki bağlantıya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilir, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ya da oyunu satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/horizon-zero-dawn-pc-patch-improves-performance-up/1100-6481873/?ftag=CAD-01-10abi2f
20
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
0
0