HTC, 2019 Yılı İçerisinde İkinci Nesil Bir Blockchain Telefon Piyasaya Sunacak

7
2
2
1
0
TAIPEI’nin haberine göre Tayvan merkezli elektronik üreticisi HTC, ikici nesil blockchain telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

HTC, 2019 yılının ikinci yarısında yeni nesil bir blockchain telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu ayrıca, şirketin küresel blockchain piyasasındaki varlığını artıracak. Buna dair duyuru da yönetimin merkezileştirilmemesi konusundaki bir açılış konuşmasında HTC baş memuru Phil Chen tarafından yapıldı.

Chen’e göre, blockchain teknolojisinin gelişimi hâlâ devam ediyor. Bunun yanı sıra teknolojideki ilerlemenin gelecekte büyük ticari potansiyeli ortaya çıkaracağı öngörülüyor. Central News Agency, bu konuyu 1900’lü yıllardan itibaren petrolün ticari değeriyle ilişkilendirdi. Ayrıca Chen, blockchain’in yararının verilere erişilebilirlik ve kullanıcılar için mahremiyet sağlamak olduğunu vurguladı.

2018’in son çeyreğinde HTC, şirketin ilk blockchain telefonu olan HTC Exodus’u yayımlamıştı. Cihazın satışlarının da şirketin beklediğinden fazla olması, ikinci nesil bir blockchain telefonunun üretilmesi için HTC’ye teşvik oldu.

Kaynak : https://coinnewstelegraph.com/htc-is-set-to-release-second-generation-blockchain-phone-in-2019-product-release-updates-altcoin-buzz/
7
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
1
0