HTC Desire 10 Lifestyle Özellikleri Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
HTC’nin orta ve alt segmente muhteşem Hi-Fi ses kalitesini getirecek olan Desire 10 Lifestyle’ın teknik özellikleri ortaya çıktı.

HTC’nin son dönemlerde ağırlık verdiği ses deneyimini alt ve orta segmente de getirmeye kararlı olduğunu gösteren Desire 10 serisi, son günlerin merak edilen cihazları oldu. İki ayrı varyasyona sahip olacak Desire 10’da Pro modeli güzel özellikler ile gelecekken Desire 10 Lifestyle adındaki orta-alt segmente konumlandırılacak cihazı da tasarımsal olarak gençlere hitap edecek. Bunun yanı sıra özellikler bakımından günlük kullanımı karşılayacak, aynı zamanda artık toplu taşımalarda hemen hemen herkeste olan kulaklıktan da anlayabileceğimiz üzere oldukça iyi bir ses deneyimi de sunmayı amaçlayan Desire 10 Lifestyle’ın merak edilen teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Yapılan AnTuTu testi ile bilgileri edinebildiğimiz cihazda 5.5 inçlik HD ekran, Qualcomm Snapdragon 400 çipseti (4 çek. vers), Adreno 305 grafik işlem birimi, 2GB RAM, 32GB depolama alanı, 13MP arka ve 5MP ön kamera, Boomsound desteği, USB Type-C bağlantı teknolojisi ile beraber LTE Cat 4, Quick Charge 2.0 ve Bluetooth 4.0 teknolojileri ile beraber gelecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0