HTC'nin Wildfire E İsimli Bir Akıllı Telefon Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı

10
7
2
2
1
Teknoloji marketlerinin akıllı telefon raflarında onlarca üreticinin cihazları görülebiliyor. Bunlardan birisi olan HTC, yeni bir akıllı telefonu lanse etmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefon sektörü özellikle Google'ın mobil işletim sistemi Android'in yaygınlaşmasıyla beraber yeni bir çağa girdi. Ne var ki Android'in ilk zamanlarda fazlasıyla gündemde olan akıllı telefon üreticilerinden bazılarının adını günümüzde duyamaz hâle geldik.

Bahsettiğimiz akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Tayvanlı elektronik üreticisi HTC, 2014 ve 2015 yıllarının akıllı telefon sektörünü domine eden şirketlerinden birisiydi. Gelişen teknolojiye ayak uyduramayan şirketin geleceği de son yayınlanan finans raporlarına göre ne yazık ki pek de parlak değil.

Tüm bu yaşananlara rağmen HTC, yeni model akıllı telefonlarını tasarlayıp piyasaya sürmeye ara vermiyor. Tayvanlı bir dağıtıcının verdiği bilgilere göre HTC, Wildfire E isimli bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

2011 yılında piyasaya sürülen Wildifire S'e ithafen adlandırıldığı düşünülen Wildfire E, 5,45 inçlik, 18:9 en/boy oranında HD+ IPS ekranı bünyesinde barındıracak.

4 adet 1,6 GHz hızında çalışan ve 4 adet de 1,2 GHz hızında çalışan toplam 8 çekirdekten gücünü alan Cortex A55 işlemcili Wildfire E, 2 GB RAM'e ve 32 GB dâhili depolama kapasitesine sahip olurken oldukça güncel Android 9 Pie işletim sistemiyle kullanıcıları karşılayacak.

13 MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2 MP çözünürlüğünde derinlik sensörüne sahip olan cihazın selfie kamerası ise 5 MP çözünürlüğünde. MicroUSB ile şarj edilen bataryasının kapasitesi 3.000 mAh olan Wildfire E'nin şu an için mavi renk seçeneğine sahip olacağı biliniyor. Cihazın ne zaman tanıtılacağına ve fiyatına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/htc_wildfire_e_545inch_lcd_unisoc_chipset_2gb_ram-news-38118.php
10
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
2
1