Huawei, Yarın HarmonyOS'la İlgili Stratejileri Açıklayacak

27
7
1
1
1
Huawei, kendi işletim sistemi HarmonyOS'la ilgili yarın bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik kapsamında Huawei, yeni işletim sisteminin stratejik planlarını açıklayacak. Etkinlik, HarmonyOS'la ilgili pek çok bilinmeyeni ortaya çıkaracak.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin çok geniş bir ürün kitlesine hitap eden yeni işletim sistemi HarmonyOS, bir süredir hayatımızın içerisinde. Henüz bu işletim sistemiyle ilgili somut bir şeyler görmemiş olsak da Huawei yetkilileri bu işletim sisteminden bir hayli umutlular. Hatta yetkililer, HarmonyOS'un Android'in önüne geçebileceğini düşünüyorlar.

Şimdi ise Huawei yetkilileri, yarın düzenleyecekleri bir etkinliği kamuoyuna duyurdu. Huawei'nin yarın Çin'de düzenleyeceği etkinlik, HarmonyOS'un geleceği için çok büyük öneme sahip. Çünkü şirket, yarınki etkinliklerde HarmonyOS'la ilgili gelecek stratejilerini açıklayacak ve HarmonyOS'la ilgili çalışmalarını bu stratejiler doğrultusunda yürütecek.

HarmonyOS

Konuya ilişkin açıklamalar, Huawei Başkanı Liang Hua'dan geldi. Hua, Çin'de katıldığı bir konferans sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve konunun HarmonyOS'a gelmesi üzerine, yeni işletim sistemleriyle ilgili 20 Kasım'da bir etkinlik düzenleyeceklerini ve bu etkinlik kapsamında da HarmonyOS'la ilgili stratejilerini açıklayacaklarını söyledi. 

Huawei'nin yarınki etkinliklerinden sonra HarmonyOS'un geleceği tam anlamıyla şekillenmiş olacak. Görünen o ki Huawei, HarmonyOS konusunda aceleci bir tavır sergilemek istemiyor. Aslına bakacak olursak Huawei'nin böyle bir tutum sergilemesi kimse tarafından yanlış görülmüyor çünkü HarmonyOS'un tek bir rakibi var ve o da dünyanın en popüler işletim sistemlerinden Android

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/harmonyos-strategy-to-announce-on-november-20/
27
7
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
7
1
1
1