Huawei, Honor 20 Serisi İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınladı

10
2
1
0
0
Uygun fiyatı ve özellikleriyle göz dolduran Honor 20 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellemeyle birlikte cihazların, güvenlik ve performansının oldukça arttığı söyleniyor.

Huawei’nin alt markası olan Honor, uygun fiyatlı amiral gemisi cihazı Honor 20’yi geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtılmıştı ve Haziran ayında piyasaya sürülmüştü.. Kullanıcılar tarafından oldukça beğeni gören cihaz, tanıtıldığından beri küçük, büyük pek çok güncelleme almıştı.

Aldığı güncellemeler ile daha stabil bir hale gelen cihaz için Honor, bugün yeni bir güncelleme daha yayınladı. Bazı performans ve güvenlik iyileştirmelerini içeren güncellemenin detaylarına gelin yakından bakalım.

Honor 20 güncellemesi neler içeriyor?

Honor 20 Güncelleme

9.1.0.142 sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin boyutu 4.16 GB ve dağıtımına Asya bölgesinden başlanarak kademeli bir şekilde tüm cihazlara yayılacak. Güncelleme, Android’in Temmuz’daki güvenlik güncellemesini ve Android işletim sisteminin performans ve istikrarıyla alakalı optimizasyonları bir arada sunuyor.

Honor 20 Özellikleri ve Fiyatı

Honor 20 Özellikleri ve Fiyatı

Henüz ülkemizde resmi satışı bulunmayan Honor 20, yabancı pazarlarda yaklaşık olarak 480 dolardan (2750 TL) satışa sunuluyor. HD+ çözünürlüğe sahip, 6.26 inçlik IPS LCD panellere sahip olan Honor 20, kardeşi Honor 20 Pro’nun tasarımına oldukça benziyor.

Ayrıca yan panelinde bir parmak izi tarayıcısı da bulunan cihaz, Huawei’nin kendine ait olan 8 çekirdekli Kirin 980 yonga setine sahip bir şekilde piyasaya sürülmüştü.

Geçtiğimiz ay Çin’den sonra Avrupa’da da satışa sunulmaya başlanan Honor 20 serisinin, 4 Eylül’de yapılacak bir lansman ile ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Ancak fiyatlandırma konusuna (Honor 20 için 480 dolar – yaklaşık 2750 TL) ülkemizdeki vergilerin dahil edilmediğini de hatırlatmak isteriz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/24/honor-20s-latest-update-brings-july-security-patch-and-system-optimization/
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0