Huawei'nin 5G'li Katlanabilir Telefonu Mate X'e Ait Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

13
3
2
0
0
Bu senenin başlarında katlanabilir telefonunu tanıtarak sene sonuna doğru satışa çıkacağını belirten Huawei, telefonunun çıkış tarihi için kasım ayını gösterirken telefonun özelliklerine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefonun donanım konusunda yeni özelliklere sahip olacağı bildirildi.

Bu sene iki adet katlanabilir telefonun çıkması bekleniyordu ancak teknolojinin yeni olması sonucunda bazı sorunlarla karşılaşıldı. Ekranlarda sorunlar yaşayan Samsung, Galaxy Fold isimli telefonunun çıkış tarihini, bir tarih belirtmeden erteledi.

Bunun ardından gözler Huawei'ye çevrildi ancak Huawei uzun bir süre katlanabilir telefonu hakkında sessiz kalmayı tercih ederek belirli bir açıklamada bulunmadı. En son açıklamasında da kötü bir haber veren Huawei, telefonun çıkış tarihinin ertelendiğini ifade etti.

mate x

Katlanabilir telefon sektöründe işler biraz sallantılı gitse de Huawei'nin katlanabilir telefonuna dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu senenin başlarında katlanabilir telefonunu tanıtan Huawei, telefonun bu senenin sonunda çıkacağını onaylamıştı.

Huawei'nin telefonun çıkışını onaylamasının ardından şirketin Batı Avrupa Bölge Başkanı Vincent Pang, Mate X 5G'nin eylül ayında tanıtılacağını belirtti. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bilgilere göreyse telefonun kasım ayında çıkacak.

huawei mate x

Telefonun çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı Yeni haberlere göre telefon, Kirin 990 işlemciyle birlikte çıkacak. Huawei, bu işlemciyi eylül ayında çıkartacağı Mate 30 serisiyle tanıtacak.

Huawei'nin katlanabilir telefonunun kamera özellikleriyle ilgili de bilgiler mevcut. Telefonun 40 MP çözünürlüğünde ve f/1,6 diyafram açıklığına sahip RYYB sensörüyle geleceği ifade edildi. TENAA'da 'TAH-AN00 model numarasıyla ortaya çıkan telefonun yıl sonuna gelmeden tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/289222/huawei-mate-x-kirin-990-40mp-ryyb.html
13
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
0
0