Huawei nova 8'in Canlı Görüntüleri ve Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

28
2
2
1
0
Huawei'nin önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni nesil Huawei nova 8'in canlı görüntüleri ve bazı ekran özellikleri ortaya çıktı. Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da yapılan paylaşım, cihazın ekran üzerinde delik tasarımına sahip ikili ön kamerayla geleceğini gösteriyor.

Son dönemlerde oldukça sıkıntılı dönemlerden geçen Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei, ABD hükümetinin uyguladığı tüm yaptırımlara rağmen akıllı telefon pazarında varlık göstermeye devam ediyor. Şirket, bu kapsamda önümüzdeki dönemde yeni nesil amiral gemisi Mate 40 ailesini ve diğer akıllı telefonlarını tanıtacak.

Huawei'nin gelecekte tanıtacağı bu cihazlardan biri de nova 8 olacak. Dev şirket, gücünü Kirin 820 işlemciden alan nova 7 serisini tanıtmıştı. Şimdiyse bu serinin devamı niteliğinde olacak nova 8'in kanlı canlı görüntüleri Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da yayınlandı. Yapılan paylaşımda fotoğrafların yanında cihaza dair bazı özelliklerden de bahsediliyor.

Huawei nova 8 neler sunacak?

Huawei nova 8

Weibo blog yazarı Changan Digital Jun'a göre ekran testleri tamamlanan Huawei nova 8, OLED bir ekranla gelecek. 120 Hz'lik yenileme hızını destekleyen bu ekranda ayrıca delik tasarımına sahip ikili ön kamera yer alacak. Ekranın sol üst köşesine yerleştirilen bu kameraların çözünürlükleri ya da fotoğrafçılık yetenekleri henüz bilinmiyor.

Donanım özelliklerinden de bahsetmek gerekirse son sızıntılar, nova 8 serisinde Kirin yonga seti kullanılmayacağını ve bunun yerine MediaTek işlemcilerin tercih edileceğini öne sürüyordu. Bu noktada seride yer alan nova 8 SE, nova 8 ve nova 8 Pro'nun sırasıyla Dimensity 800, Dimensity 800U, Dimensity 1000+ çiplerini kullanacağı iddia ediliyor.

Huawei nova 8

Huawei nova 8 serisiyle ilgili bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Cihazlar hakkında yeni detaylar ortaya çıktıkça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://sparrowsnews.com/2020/09/13/huawei-nova-8-live-photos/
28
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
2
2
1
0