iPhone 12 Pro'nun Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

38
11
10
3
3
Apple'ın bu sene güz aylarında satışa sunacağı iPhone 12 serisinden yeni render görüntüleri ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı, ortaya çıkan bilgilere dayanarak iPhone 12 Pro'nun render görüntülerini hazırladı.

apple_idesigner isimli bir Twitter kullanıcısı, bu senenin en çok beklenen telefonlarından bir tanesi olan iPhone 12 Pro'nun render görüntülerini paylaştı. Kullanıcı, telefonun render görüntülerini ortaya çıkan bilgiler, haberler ve iddialara dayanarak hazırladı.

Ekim ayında tanıtılacak olan iPhone 12 serisi, ilk nesil iPhone 4 ya da iPhone SE'lerle kıyaslanıyor. Tabii bu kıyaslama şekil ve kasa tasarımı bakımından yapılıyor ki bu konuda gerçekten benzerlikler taşıdıklarını söylemek gerekiyor.

15 Eylül'deki etkinlikte iPhone 12 olmayacak

iphone 12 pro render

Apple, 15 Eylül'de düzenleyeceği etkinliği resmen duyurmuş olsa da bu etkinlikte hangi cihazların tanıtılacağını açıklamadı. Bu etkinlikte iPhone 12 serisinin tanıtılacağını bekleyenlere ise kötü haberlerimiz var. Bir teknoloji analisti olan Jon Prosser, bu etkinlikte iPhone 12 serisinin olmayacağını söyledi.

Jon Prosser, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 15 Eylül'deki etkinlikte tanıtılacak ürünleri şöyle sıraladı: Apple Watch SE, Apple Watch Series 6 (ya da Apple Watch & Watch Pro), iPad Air 4 ve iPad 8. Prosser, bunlara ek olarak farklı ürünler tanıtılsa da ana odağın bunlar olacağını ve iPhone ya da AirPods Studio'nun bu etkinlikte tanıtılmayacağını söyledi.

Yeni nesil iPhone serisinin tanıtım tarihine dair ortaya atılan iddialarda ekim ayı işaret ediliyor. Gizchina'da yer alan habere göre iPhone 12'nin siparişleri 15 – 16 Ekim gibi alınmaya ve satışlara bir hafta içerisinde başlanacak.

Apple, iPhone 12 toplu üretimine başlamaya hazır

iphone 12

Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre Apple, iPhone 12'nin seri üretimine hazır durumda. Şirket, yıl sonuna kadar tüm tesislerinden 80 milyon 5G iPhone beklentisi içerisinde, kalanı ise 2021'in başlarında üretilecek. Ayrıca iddialara göre bu 80 milyon %40'ını iPhone 12 Max oluşturacak.

Tedarik zinciri yöneticisine göre Apple, gecikmeleri birkaç aydan birkaç haftaya düşürmeyi başarmış durumda. Bazı iPhone 12 modellerinin son montajı da ekim ayının başlarında yapılacak. Ayrıca yine söylentilere göre şirket, 2021 yılında yeni bir iPhone SE sürümü üretmeyi planlamıyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/09/13/iphone-12-pro-pro-max-latest-renderings-exposed/
38
11
10
3
3
Emoji İle Tepki Ver
38
11
10
3
3