Huawei P30 Pro, Avrupa'da 'En İyi Akıllı Telefon' Ödülünü Aldı

54
11
8
7
0
Akıllı telefon sektörünün en büyük ikinci ismi olan Huawei'nin amiral gemisi olan P serisi, ikinci kez 'En İyi Akıllı Telefon' ödülünün sahibi oldu. Üst üste iki kez aynı ödülü alan P serisi, kamera konusunda büyük övgüler aldı.

Çinli teknoloji devi Huawei, amiral gemisi P30 Pro ile birlikte Avrupa Görüntü ve Ses Birliği'nin (EISA) 'En İyi Akıllı Telefon' ödülünü aldı. Huawei, '2018-2019 EISA En İyi Akıllı Telefon' ödülünü bu sene de alarak bu kategoride üst üste ikinci ödülünü almış oldu.

EISA, Huawei'nin amiral gemisi P30 Pro'dan bahsederken fotoğraf çekme yeteneklerinin üzerinde durdu. Düşük ışık performansı için "Şu anda bir akıllı telefondan alabileceğiniz en iyi performans" açıklamasını yapan EISA, kamerayı yere göğe sığdıramadı desek yeridir. Tabii ki düşük ışık performansı deyince bizim aklımıza EISA gelmiyor.

huawei

Telefonun ultra geniş lens, portre modu ve periskopik 5x telefoto lensi konularında da rakiplerinin önünde olduğunu belirten EISA, Leica üretimi dörtlü kamera sisteminin hiç görülmemiş netlik ve yakınlaştırma sağladığını ifade etti. ToF kamera sensörüyle birlikte bulanıklaştırma işlemlerini başarılı bir şekilde yerine getirdiği söylenen kamera, EISA'nın yorumlarına göre her aydınlatma koşulunda da gözle görülemeyen ayrıntıların da yer alabildiği fotoğraflar üretiyor.

Ödül hakkında açıklama yapan Huawei yetkilisi Li Changzhu, "EISA'dan başka bir ödül aldığımız ve P30 Pro'nun ilgi görmesi sebebiyle son derece mutluyuz. Huawei, her cihazıyla birlikte yeni ve geliştirilmiş akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimini kullanıcılarına sunacak, son teknolojileriyle de akıllı telefonlardaki kamera kapasitelerini daha ileri noktaya taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Ödül, Berlin’de düzenlenecek EISA Ödülleri Töreni’nde, Huawei'ye sunulacak.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/teknoloji/huaweip30proyaavrupadan-ikinci-kez-en-iyi-akilli-telefon-odulu,Re9jY098n0e0YhiTi01ebA
54
11
8
7
0
Emoji İle Tepki Ver
54
11
8
7
0