Hamur Adamları Yürütmeye Çalıştığımız Human: Fall Flat, 30 Milyon Satışı Aştı

16
7
2
1
1
Küçük çocuklardan yetişkinlere herkesin ilgisini çekmeyi başarmış olan absürd fizik oyunu Human: Fall Flat büyük bir başarıya imza attı. Oyun, yayınlandığı günden bugüne 30 milyon indirmeyi aşmış durumda.

Sevdiklerinizle uzaktan veya aynı yerden birlikte oyun oynama kültürü, pandemiyle birlikte oldukça yaygınlaştı. Bu alanlarda öne çıkan oyun sayısı fazla olsa da kaliteli yapımların sayısı maalesef oldukça azdı. Bu alanda kaliteli diyebileceğimiz oyunlardan biri, büyük bir çoğunluk tarafından sevilen ve kendisini güncellemelerle sürekli diri tutan Human: Fall Flat oldu.

Farklı haritalarıyla, kostümleriyle, araçlarıyla ve hepsinden önemlisi, iş birlikçi yapısıyla oyuncuların beğenisini kazanan Human: Fall Flat, oldukça sağlam bir başarıya imza attı. Oyunun beşinci yıl dönümünde konuşan ve aynı zamanda No Brakes Games’in yaratıcısı olan Tomas Sakalauskas, bu başarının ardından oyunun hayranlarına sevindirici bir haber verdi.

Oyuna laboratuvar bölümü ekleniyor:

Human Fall Flat

Sakalauskas, 5 yıl önce birkaç basit fizikle donatılmış olan 8 bölümden oluşan oyunun geçmişinden ve geldiği noktadan bahsetti. Önceleri sadece bilgisayar platformunda bulunan oyuna, şu anda bilgisayar, mobil ve konsol platformlarında erişilebiliyor. 

Eğlenceli saatlerin geçirildiği oyun tamı tamına 30 milyon kopya sattı. Bunun sevincini yaşayan ekip, şimdiye kadar 17 seviye bulunduran oyunun 18’inci bölümünün müjdesini de verdi. Bu bölüm, oyuncuları mıknatıs ve elektrikle dolup taşan bir laboratuvara götürecek. Bölümde kaosun da eksik olmayacağı şüphesiz.

Açıklamalarına devam eden Sakalauskas Human: Fall Flat topluluğuna, oyunu sürekli diri tuttukları için teşekkür ediyor. Buna ek olarak her zaman diğer oyun geliştiricilerine ve oyunculara, yeni bölümler oluşturmaları ve keşfetmeleri için ilham kaynağı olacak bir oyun geliştirmeyi istediğini belirterek topluluğun kendisini her zaman şaşırttığını söylüyor ve açıklamalarını sonlandırıyor. Oyun hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.nintendolife.com/news/2021/07/human_fall_flat_celebrates_30_million_sales_and_new_level_reveal_on_fifth_anniversary
16
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
7
2
1
1