Red Dead Online, Son Güncellemenin Ardından Başıboş Atların İstilasına Uğradı

73
4
3
2
0
Red Dead Online'ın son güncellemesi olan Blood Money ile birlikte oyuna küçük özellik geliştirmeleri ve bazı yan görevler eklendi. Güncellemenin en dikkat çekici yanı ise atlara bir haller olması oldu.

Red Dead Online, oyuncuların ilgisini korumak için sık sık yeni güncellemeler alıyor. Bu güncellemelerin sonuncusu olan Blood Money ile birlikte oyuna bazı ufak tefek özellikler ve bazı yan görevler eklendi. Yine de oyuncuların esas dikkatini çeken şey bunlar değil. 

Yeni güncellemenin ardından oyuna giren oyuncular, oyunda sürekli olarak ölü ya da başıboş gezen atlarla karşılaşıyor. Bu durum da oyun içerisinde büyük bir kaosun ortaya çıkmasına neden oluyor. 

Başıboş atlar kaos yarattı

red dead online at

13 Temmuz'da yayınlanan güncelleme ile birlikte oyuncular, bazı yeni görevlere kavuştu. Ayrıca seviye atlamayı kolaylaştırması amacıyla Outlaw Pass özelliği de oyuna eklendi. Yani bu güncellemede çok da heyecan verici bir şey yoktu. 

Güncellemenin yayınlanması ile birlikte oyuncular yeni ve garip bir durumla karşı karşıya gelmeye başladı. Üstünde koşum takımları ya da lamba gibi aksesuarları bulunan pek çok at, bir oyuncu tarafından sahiplenilmiş şekilde haritada ortaya çıkmaya başladı. Bazı oyuncular ise rastgele yerlerde ölü atlar gördü. En komiği ise bazı atların herhangi bir amaçları ya da ulaşacakları yer olmadan haritada başıboş koşturmaları oldu. Bu atlar bazen oyuncuları da ezdi. 

E ama bu benim atım?

Bazı oyuncuların durumu ise daha da trajikomik zira bu oyuncuların karşılaştıkları başıboş atlar kendi atlarının bir klonu. Bu sahipli ama sahipsiz atlar ile etkileşime geçmek ise genellikle mümkün olmuyor.

Oyuncuların ise bu sorunun neden kaynaklandığına dair farklı teorileri var. Bu teorilerden ilki, oyun içerisindeki ahırlarda yapılan bir hata. Diğer bir teori ise oyuncular oyundan çıktığında atlarının oyun dünyasında kalması. Bu durum daha önce de yaşandığı için bu teori daha olası gözüküyor. Rockstar'ın bu sorunu en yakın zamanda düzeltmesi bekleniyor.

Kaynak : https://kotaku.com/red-dead-online-is-currently-filled-with-weird-out-of-1847355773
73
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
73
4
3
2
0