Hyundai, Yenilenmiş Kona ve Kona N Line'ın Tanıtım Görsellerini Paylaştı

17
2
0
0
0
Güney Kore merkezli otomobil devi Hyundai, birkaç hafta sonra tanıtılacak yenilenmiş Kona ve Kona N Line'ın tanıtım görsellerini paylaştı. Görsellerde Kona ve Kona N Line'ın ön tasarımı yer aldı.

Güney Koreli otomobil devi Hyundai, bu yılın sonlarına doğru 2021 model Hyundai Kona otomobilini tanıtacak. Ancak yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan Kona, Hyundai tarafından fazlasıyla güzel fotoğraflarla önümüze sunuldu. Şirket, yeni otomobilinin tanıtım resimlerini paylaştı.

Hyundai tarafından paylaşılan resimlerde yenilenmiş haliyle otomobil alıcılarıyla buluşacak olan Kona, tam bir şekilde gözükmüyordu. Bunun yerine Hyundai, resimlerde Kona'nın daha çok ön tasarımına odaklanmıştı. Resimlerden gördüğümüz kadarıyla yenilenmiş Kona, köpek balığını andıran daha şık bir tasarımla satışa çıkacak.

Yenilenmiş Hyundai Kona ve Kona N Line:

hyundai kona

Hyundai Kona, yepyeni gündüz farlarına ve alt koruma plakasına ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte yeni tasarlanan ön tampon, Hyundai Kona'yı daha yapılı gösterecek. Hyundai tarafından paylaşılan resimler, yenilenmiş Kona'yı tüm şıklığıyla görmemiz için bizi daha da sabırsızlandırmayı başardı.

hyundai kona

Bu sırada Hyundai Kona serisinde yer alacak Kona N Line ile ilgili de yeni bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde de kendisine yer bulan Hyundai Kona N Line, görsellere göre daha iyi bir aerodinamik için farklı bir tasarıma sahip olacak. Ancak aracın standart modellerle arasındaki performans farkı şu an için belli değil.

hyundai kona n line

Tabii şu noktada söyleyebileceğimiz en kesin şey Hyundai Kona N Line'ın standart modele göre daha güçlü ve daha fazla torka sahip bir motora ev sahipliği yapacak olmasıdır. Standart Kona, 2.0 litrelik 147 beygir gücüne ulaşabilen ve 178 tork üreten bir motora sahip olacak. Standart modelin yükseltilmiş modelleriyse 175 beygir ve 268 torkluk motoru barındıracak.

Tahminlere göre Hyundai Kona, standart olarak önden çekişli olacak. Araç, istendiği takdirde dört çeker olarak da satın alınabilecek. Hyundai Kona ve Kona N Line hakkında bildiklerimiz burada sınırlı kalsa da önümüzdeki haftalarda Güney Koreli şirketin beklenen modeliyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Kaynak : https://www.slashgear.com/hyundai-unveils-teaser-images-of-refreshed-kona-and-kona-n-line-26635132/
17
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
0
0
0