13
2
1
0
0

Apple'ın uzun süredir beklenen yeni iPhone'ları tanıtıldı ve üç modelden ikisi satışa çıktı. Biz de Webtekno olarak bugüne kadar çıkmış en büyük iPhone olan iPhone Xs Max'in kutu açılışını birkaç gün önce yapmıştık. 17.000 TL gibi bir fiyatı olacağı söylenen iPhone Xs Max'i şimdi de inceliyoruz.

iPhone X ile yan yana incelendiğinde ciddi bir boyut farkı görülen Xs Max, iPhone X'un ekranını küçük bulanları mutlu edecek gibi görünüyor. Ayrıca incelememizde iPhone Xs Max ile iPhone X'un kameralarını da kıyasladık. İki cihaz arasında kamera konusunda çok ciddi bir fark görmek mümkün değil.

Biri f/1.8 geniş açılı, biri de f/2.4 olmak üzere 12 MP'lik çift arka kamera kurulumu bulunan iPhone Xs Max'in piksel boyutu da artırılmış durumda. Ayrıca Smart HDR ve fotoğraf üzerinde sonradan bulanıklık seviyesi ayarlayabileceğiniz çeşitli yeniliklerle iPhone Xs Max'in kamerası gayet iyi. Tabii bu son söylediğimiz özellik bazı Android telefonlarda mevcuttu. Video kısmında da stereo ses ve bazı yeni yazılımsal sabitleme özellikleri getirilen iPhone Xs Max, çok iyi bir video deneyimi sunuyor. 

Apple'ın A12 Bionic çipinden güç alan iPhone Xs Max, şu an akıllı telefon dünyasında muhtemelen en performanslı cihaz konumunda. Kullanım alışkanlıklarınızı öğrenebilen yapay zekaya sahip olan cihaz, oyunlarda da oldukça iyi bir performans sergiliyor.

iPhone Xs Max'in hızlı şarj desteği olmasına rağmen kutu içeriğine gerekli adaptörü eklemeyen Apple, hızlı şarj adaptörünü ayrıca satıyor. Buna ek olarak, iPhone 7'den beri kulaklık girişini Apple cihazlarında göremiyoruz. Bu sebeple kutu içeriğinde 3.5 mm'yi Lightning girişine dönüştüren bir adaptör sunan Apple, yeni iPhone'larla beraber bu adaptörü de ayrıca satıyor.

13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0