8
1
0
0
0

Steve Jobs, 2007 yılında iPhone’u duyurduğu zaman akıllı telefon sektöründe devasa bir değişiklik yaşandı. Zamanın şartlarına göre son derece ütopik bir cihaz olan iPhone, geldiğinde daha önce görülmemiş özellik ve değişiklikleri de beraberinde getirdi. Kısaca özetlemek gerekirse ezber bozdu bile denebilir.

iPhone, o zamanlar neredeyse rakipsiz bir saltanat kurmuşken teknoloji gelişti ve iPhone’un karşısına yeni modeller ve yeni markalar çıkmaya başladı. Bu durum da haliyle Apple’ın iPhone üzerine harcadığı zamanın da artmasına neden oldu. Peki, 12 yıllık bir sürenin ardından ilk iPhone ile son iPhone arasında ne gibi farklılıklar var.

Birçoğunuzun bildiği üzere eylül ayının başlarına doğru tanıtılan iPhone, birçok kullanıcısını pek de memnun edememişti. Tasarımsal olarak kullanıcıları üzen telefon, gelişme anlamında da kameralara odaklanmıştı. İlk iPhone ise tamamen farklı bir şekilde gelmişti ve akıllı telefon kavramını tanımlar nitelikteydi.

İki telefonu karşı karşıya alıp farkların ne olduğunu görmek isterseniz sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz. Yorumlar kısmından iPhone’un 12 sene içerisinde nasıl geliştiği hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0