Instagram’da Paylaşımları En Değerli İsim Dwayne "The Rock" Johnson OIdu

66
10
4
3
2
Dwayne “The Rock” Johnson, Instagram’ın en çok para kazandırdığı ünlüler listesinin tepesinde yer aldı. Ünlü aktörün her bir paylaşımı 1 milyon doların üzerinde değere sahip oluyor.

Son dönemin en popüler sosyal medya mecralarının başında fotoblog portalı Instagram geliyor. Hem kişilerin hem de kurumların yoğun şekilde kullandığı platformda belli sayıda takipçiye en kısa sürede ulaşma, en çok takipçiye sahip olma gibi çeşitli rekorlar var. 

Şimdi de platformun “en değerli yıldızı” ortaya çıktı. Aksiyon filmlerinin aranan ismi olan ABD’li aktör Dwayne “The Rock” Johnson, Instagram’da paylaşımları en çok para kazanan kişi olmayı başardı. Aktörün paylaşımlarının her birinin değerinin 1 milyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

The Rock Hollywood’un zirvesinde

the rock

Hollywood, dünyanın en önemli eğlence merkezilerinden biri olarak göze çarpıyor. Buradaki aktörler birer sanatçı oldukları kadar birer ikon haline de dönüşüyorlar. Yaptıkları her hareketle, attıkları her adımla kamuoyunun önündeler, magazinin merkezindeler.

Haliyle sosyal medyadaki etkileri de ona göre farklılık gösteriyor. The Rock’ın Instagram’da tam 192,1 milyon takipçisi bulunuyor. Ayrıca ünlü oyuncu Hollywood’un gişe garantisi sunabilen isimleri arasında yer alıyor. 

Jumanji, Fast & Furious gibi çeşitli serilerde de yer alan oyuncu, son olarak DC Genişletilmiş Evreni (DCUE) içinde Black Adam karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. Yani kendisi daha uzun süre ekranlarda ve beyaz perdede olmaya devam edecek.

Gönderilerinin değeri 1 milyon doları aşıyor

()

Sosyal medya pazarlama firması Hopper HQ’ya göre The Rock’ın her bir Instagram gönderisi 1 milyon dolardan fazla ediyor. Yani bir firma The Rock’tan reklam yapmasını isterse bu meblağı gözden çıkarması gerekiyor.

Oyuncu sosyal medyayı çok da yoğun kullanmıyor. Reklam yaptığında da kendi ürünlerinin reklamını yapıyor. Bunlar arasında sanatçıya ait olan tekila markasının tanıtımları, kendi yer aldığı dizi ve filmlerin paylaşımları gibi içerikler yer alıyor. 

The Rock’ın zirveye çıkmasıyla birlikte son dört yıldır ilk defa listenin tepesinde bir Kardashian ya da Jenner yer almıyor. Listede 2. sırayı Jenner, 3. sırayı Cristiano Ronaldo, 4. sırayı ise Kim Kardashian elde etti.

Kaynak : https://www.therichest.com/pop-culture/the-rocks-instagram-posts-are-worth-more-than-1-million-each/
66
10
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
66
10
4
3
2