Instagram Fenomeni Olmak İsteyen Kadın, Yoga Yaparken 25 Metreden Düştü

143
64
22
12
12
23 yaşındaki bir üniversite öğrencisi, balkonunun korkuluklarında yoga pozu verdiği sırada talihsiz bir olay yaşandı. Balkon korkuluklarında poz verirken kayarak aşağı düştü. 25 metreden aşağı düşen üniversite öğrencisi kadının durumu şu an için kritik.

Birçok kez farklı kişilerin sosyal medya üzerinde tehlikeli fotoğraflar paylaştığına şahit olmuşsunuzdur. Bazı kişiler onlarca katlık binaların tepesinden sarkarak fotoğraflar çekerken bazıları da kimsenin durmaya cesaret edemeyeceği noktalarda fotoğraflar çekerek sosyal medyada bu fotoğrafları paylaşabiliyor.

Beğeni almak ya da ne kadar heyecanlı bir yaşantı yaşadığını göstermek için bu çeşit fotoğrafların çekilmesi artık 'sıradan' bir hal almış olsa da bu fotoğrafların çok ciddi sonuçları olabiliyor. Yapılan bir araştırmanın sonucunda göre, 2011 yılının ekim ayından 2017 yılının kasım ayına kadar 250'den fazla kişi, tehlikeli selfie çekmek uğruna hayatın kaybetti. Uzmanlar, yeni selfie ölümlerini inceledikleri zaman değerlerin daha da artabileceğini, belgelenmemiş birçok ölümün bulunduğunu ifade etti. Son yaşanan olaysa bu artışları onaylar nitelikte oldu.

selfie

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Alexa Terrazas, balkon korkuluğunda bir yoga pozu verirken 25 metreden aşağı düştü. Altıncı katta bulunan dairesindeki balkonunda poz veren üniversite öğrencisi kadın, balkon korkuluğundan kayarak aşağı doğru düşmeye başladı.

Trajik olay, cumartesi günü Nuevo Leon isimli Meksika eyaletinde gerçekleşti. Terrazas'ın düşmeden önce çekildiği fotoğraf viral oldu. Üniversite öğrencisinin tüm yükünü balkon korkuluğuna verdiği sırada başı, 25 metrelik boşluğa bakıyordu.

instagram

Ambulansın acil şekilde olay yerine intikal ettiği olayda Terrazas, 11 saat süren bir ameliyat geçirdi. Şu anda durumu kritik olan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi kadın, kolları ve bacaklarının yanı sıra kalçası ve kafatasını da kırdı.

Meksikalı haber ajansı El Imparcial, doktorların Terrazas'ın yürümesi için üç sene gibi bir süreye ihtiyaç duyabileceğini belirtti. El Imparcial, aynı zamanda kadının komşularının Terrazas'ı birçok kez balkonunda tehlikeli hareketler yaparken gördüğünü de belirtti.

Üniversiteli kadının düştüğü balkon korkuluklarını inceleyen araştırmacılar, balkon korkuluğunun yapısında herhangi bir bozukluk gözlemlemediklerini söyledi.

Kaynak : https://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=12262301
143
64
22
12
12
Emoji İle Tepki Ver
143
64
22
12
12