Instagram’ın Patronu: Selena Gomez’in Uygulamamızı Silmesi Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

91
21
9
8
4
Dünyaca ünlü sanatçı Selena Gomez'in Instagram uygulamasını telefonundan silmesi üzerine Instagram'ın bir numaralı ismi Adam Mosseri, hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Instagram’ın patronu Adam Mosseri, Selena Gomez’in Instagram uygulamasını telefonundan kaldırmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti ancak Gomez’in Instagram deneyiminin ortalama bir kullanıcıyla eşit olmadığını da ekledi.

152 milyon takipçisi olan Selena Gomez, Cristiano Ronaldo ve Ariana Grande’nin ardından en çok takipçiye sahip üçüncü kişi. Geçtiğimiz hafta Gomez, bir talk show’da kendi iyiliği için uygulamayı telefonundan kaldırdığını belirtti.

Gomez, geçmişte sosyal medyanın akıl sağlığı üzerindeki etkilerinden bahsederken “İçerisinde benim de bulunduğum gençlerin tüm zamanlarını, yorumları takıntı haline getirerek geçirmesini fazlasıyla sağlıksız buluyorum. Bu durum beni etkilemeye başladı” ifadelerini kullanmıştı.

Başkalarının telefonlarından zaman zaman kendi Instagram’ını kontrol eden Gomez “Depresif hissediyordum. Kendimi iyi hissetmiyordum, vücudum hakkındaki düşüncelerim değişmişti ve daha bir sürü şey” şeklinde bir açıklama yaptı.

BBC Radio 1’e konuşan Mosseri, bir yandan hayal kırıklığına uğramış olsa da Selena Gomez’in takipçi sayısı çok fazla olduğu için durumu anlayışla karşıladığını belirtti. Tüm bunların yanı sıra Selena Gomez’den platformu nasıl daha iyi bir yer haline getirebilecekleri konusunda tavsiyeler almaktan da memnuniyet duyacağını ekledi.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/adam-mosseri-disappointed-selena-gomez-deleted-instagram-from-phone-2019-6
91
21
9
8
4
Emoji İle Tepki Ver
91
21
9
8
4