9
3
1
1
0

Çevrimiçi ortamda satış yapan bazı satıcılar, ürünlerinin satış rakamlarını artırmak adına bazı güvenilir kurumları referans gösterebiliyor. İnternette akıllı saat satmakta olan mağazalardan bazılarındaysa alakamız olmamasına rağmen 'Webtekno Onaylı' ibaresi yer alan akıllı saatler bulunuyor.

Hem oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek hem de 'Webtekno Onaylı' ibaresi yer alan ürünleri görmek için internetteki mağazalardan siparişlerde bulunduk. Gelin elimize geçen ürünlere ve 'Webtekno Onaylı' ibaresinin nereden çıktığına yakından bakalım.

Nedir bu 'Webtekno Onaylı', 'Webtekno Garantili' ve 'Webtekno İncelemeli' akıllı saatler?

webtekno onaylı akıllı saat

Sizlerden gelen bir e-posta aracılığıyla öğrendiğimiz 'Webtekno Onaylı' ibaresi yer alan cihazların kesinlikle Webtekno ile bir bağlantısı olmadığını baştan belirtelim. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi bazı satıcılar Angel Eye W8 akıllı saatin satış sayfasında ismimizi geçirerek bazı ifadeler kullanıyor. Peki bu durumun aslı ne?

Günümüzden yaklaşık 4 yıl önce yayınladığımız '140 TL’ye Alınabilecek En İyi Kameralı Akıllı Saat' başlıklı videomuzda incelediğimiz akıllı saat, günümüzde bazı satıcıların satmakta olduğu ürün hâline gelince satıcılar da bu videoyu referans olarak gösterebiliyorlar fakat bu noktada videomuzun o günün şartlarında değerlendirilmesi gerektiği aşikâr. 

Yani 'Günümüzün En İyi Otomobili' gibi bir video çekilmiş olsa sizler de hak verirsiniz ki bu araç, birkaç yıl içinde iddiasını kaybedecektir. Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde güncel verilere odaklanmak her zaman daha doğru sonuç verecektir.

Angel Eye W8 günümüz şartlarında nasıl bir akıllı saat?

webtekno onaylı akıllı saat

Kameralı olduğu belirtilen akıllı saatin kamerasının verimli çalıştığı söylenemez. Fotoğraf çekmenin oldukça zor olduğu saatte yer alan ses kaydetme fonksiyonunu kullanmaya çalıştığımızdaysa hafızanın yetersiz olduğuna dair bir uyarıyla karşılaştık. Yani saatin vadedilen özellikleri tam olarak sağlayamadığını belirtebiliriz.

Son olarak hatırlatalım, herhangi bir e-ticaret sitesinde 'Webtekno Onaylı' ibaresinin yer aldığı bir ürünle karşılaşmanız hâlinde bu ürünün bizlerle bir alakası olmadığını unutmayın. Herhangi bir videomuz ya da içeriğimizde verdiğimiz bağlantılar dışındaki bu tarz ürünleri de dikkate almamanızda fayda var. Bu tarz içeriklerin devamını görmek için sitemizi ve YouTube kanalımızı takipte kalın.

9
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
1
1
0