iPhone 11'de Galaxy Note 10 ile Aynı OLED Ekran Bulunacak

20
4
4
0
0
Güney Koreli bir haber portalından yayımlanan bir rapora göre Apple'ın yeni iPhone modellerinde Samsung'un Galaxy Note10 ve Galaxy S10 modellerinde kullanılan OLED paneller kullanılacak.

Apple'ın ilerleyen haftalarda tanıtacağı yeni iPhone'ları için meraklı bekleyiş sürüyor. Şirket, yeni iPhone'ları için son çalışmalarını sürdürürken yeni modellerle ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor.

Bu seferki söylentilerin merkezi Güney Kore. Elec isimli bir haber portalının yayımladığı bir rapora göre iPhone 11'lerde kullanılacak olan OLED ekran panelleri, şirketin ezeli rakibi Samsung'un Galaxy S10 ve Galaxy Note10'da kullandığı ekran panelleriyle aynı olacak.

iphone 11 oled

Apple, geçtiğimiz dönemlerde de OLED panellerini Samsung'dan tedarik etmişti ancak ilk kez iki şirketin de yeni modellerinde aynı OLED paneller kullanılacak. Bu da raporun ilgi çekici yanlarından bir tanesini oluşturuyor.

Bugüne kadarki söylentilere göre şirketin yeni modellerinin bazılarında OLED bazılarındaysa LCD ekranlar kullanılacak. Apple'ın yeni iPhone'larını tanıtmasıyla birlikte bu söylentilerin ne kadarının gerçek olduğunu hep birlikte öğreneceğiz.

Kaynak : https://beebom.com/iphone-11-oled-panel-s10/
20
4
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
4
0
0