iPhone 11'in Çok Tartışılacak Arka Kamerasının Teknik Çizimleri Ortaya Çıktı

78
52
17
12
12
Benjamin Geskin, iPhone 11'in asimetrik tasarımıyla çok tartışılacak arka kamera tasarımına ait teknik çizimleri paylaştı.

Appe’ın 2019 model iPhone modellerini Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Dolayısı ile iPhone 11 için önümüzde daha 6 aylık bir süre bulunuyor. Fakat ortaya çıkan bazı konsept tasarım görselleri, Apple’ın iPhone 11 ile ilgili planları hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Dahası, daha önce pek çok isabetli sızıntı gerçekleştirmiş olan Benjamin Geskin, iPhone 11’in tartışmalı kamera modülünün teknik çizimlerini sızdırmış durumda.

OnLeaks tarafından geçtiğimiz dönemde paylaşılan konsept görüntüler, Apple’ın iPhone 11’de Huawei Mate 20 Pro benzeri bir kamera modülü kullanacağını gösteriyordu. Fakat kare şeklinde olacak bu kamera modülünde üçlü arka kamera her köşeye bir sensör olacak şekilde değil, çapraz ve asimetrik bir şekilde konumlandırılıyordu. Apple’ın tasarımda simetriye ne kadar önem verdiği bilindiği için bu tasarımın gerçek olmasına ihtimal verilmemişti.

Benjamin Geskin’in paylaşmış olduğu teknik çizimler, OnLeaks’in konsept iPhone 11 tasarımını doğruluyor. Buna göre iPhone 11’in sol üst köşesinde oldukça büyük, kare şeklinde bir kamera modülü bulunacak. Bu kamera modülünün içindeki sensörlerden ikisi sol alt ve üst köşede, biri ise ortada olacak şekilde yerleştirilecek. Flaş ve arka kamera mikrofonu ise kamera modülünün sağ ve sol üst köşelerine yerleştirilecek.

78
52
17
12
12
Emoji İle Tepki Ver
78
52
17
12
12