iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'nun Gece Modunda Şov Yaptığı Fotoğraf Paylaşımları

56
28
10
8
3
iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'nun Gece Modunda Şov Yaptığı Fotoğraf Paylaşımları
Apple, yeni akıllı telefonları iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerini tanıttı. Modellerin kameraları ile ilgili paylaşımlar da başladı. Cihazların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte yetenekleri de keşfedilmeye başlandı

Apple, yeni akıllı telefonlarında pek çok gelişmiş özelliği kullanıcılara sunuyor. Bunlardan bir tanesi de Apple’ın hem kamera donanımındaki hem de makine öğrenmesindeki gelişimin sonucu olan Gece Modu özelliği. 

Bu özellik teknik olarak Google Pixel’in Gece Görüşü modu ile benzer şekilde çalışıyor. Apple tarafından sahnede tanıtılan özelliğin günlük yaşamdan örnekleri de internette yer almaya başladı.

Kanadalı model ve Nomad Menajerlik Modellik Ajansı’nın kurucusu Coco Rocha, iPhone 11 ve iPhone X’in kameralarının gece performansını karşılaştırdığı bir iki fotoğraf yayınladı. 

Fotoğraflar arasında oldukça ciddi bir fark var ve iPhone 11 ile çekilen fotoğraf çok daha aydınlık görünüyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in üçü de Gece Modu’nu destekliyor. Bu mod, flash kullanmadan doğal, parlak fotoğraflar elde etmeyi sağlıyor. Bu modu mümkün kılan özellik ise iPhone’ların yeni kamera donanımı. 

Bu özellik, ihtiyaç anında otomatik olarak  devreye giriyor. 

Ayrıca Apple’ın yazılımı da nesneleri otomatik olarak hareketine göre diziyor ve çok bulanık kısımları çıkarıyor. Daha keskin görüntüleri de bir araya getiriyor ve birleştiriyor. Kontrast da denge sağlama amacıyla ayarlanıyor ve renkler doğal görünecek şekilde işleniyor. Bunu yapmak için de gece modunda peş peşe birkaç kare fotoğraf çekiyor. 

Ayrıca Apple da kendi Instagram hesabından yeni kameraların özelliklerini  tanıtan görseller paylaştı. 

()

()

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/09/12/night-mode-iphone-11-demo/
56
28
10
8
3
Emoji İle Tepki Ver
56
28
10
8
3