iPhone 14 Almanın En Kolay Yolunu Açıklıyoruz

56
18
3
2
0
iPhone 14 almak, yüksek fiyatları nedeniyle pek çoğumuz için hayalin bile ötesinde. Ancak özellikle iPhone 14 ya da iPhone 14 Pro almak isteyen okurlarımız için ödeme kolaylığı sağlayacak bir önerimiz bulunuyor.

Gerek maddi değerini uzun yıllar koruması gerekse Apple ekosisteminin bir parçası olması nedeniyle pek çok kullanıcı için iPhone'lar, akıllı telefon denince alternatifi olmayan bir seçenek. Yeni bir iPhone almak isteyenler ise tabii olarak ilk önce iPhone 14 serisine göz atıyor. Peki yeni bir iPhone almanın en kolay yolu nedir?

Siz tepki göstermeden önce biz söyleyelim; evet, iPhone 14 fiyatları herkese hitap etmeyecek kadar yüksek. İşin daha da kötüsü, 3 ay vade sınırı nedeniyle taksitle iPhone almak da çok kolay değil. Bu içeriğimizde, iPhone 12 alırcasına bir ödeme ile iPhone 14 alabileceğiniz bir fırsattan bahsedeceğiz.

iPhone 14

Türkiye'nin en popüler e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada, 'Şimdi al, sonra öde' kampanyasıyla kullanıcılarına seçili ürünlerde çok ciddi bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu kampanya ile satın almak istediğiniz herhangi bir ürünün fiyatının bir kısmını peşin olarak ödüyor, kalan kısmını ise 3 ay sonra ödüyorsunuz. Peki bu kampanya, iPhone 14 almayı nasıl kolaylaştırıyor?

iPhone 14 almanın en avantajlı yolu: 

  • Adım #1: Hepsiburada’nın Hemen Al Sonra öde kampanyasından faydalanmak için aşağıdaki bağlantılardan birine gidin;
  • Adım #2: Ürünü sepetinize ekleyin,
  • Adım #3: Alışverişi tamamla butonuna tıklayın, 
  • Adım #4: Ödeme ekranından Hepsi Pay’i seçin,
  • Adım #5: Ödeme yöntemi olarak Şimdi Al Sonra Öde’yi seçin
  • Adım #6: 3 ay sonra öde seçeneğini işaretleyin,
    • Bu seçenek sayesinde yapacağınız ile ödemeden 12 bin TL’lik tutarı 3 ay ertelemiş oluyorsunuz.
  • Adım #7: Siparişe onay verin.

An itibarıyla iPhone 14, Hepsiburada'da 31.999 TL fiyat etiketine sahip. Şimdi al, sonra öde kampanyasından faydalandığınız takdirde Yalnızca 19.999 TL peşinat ödeyerek bir iPhone 14'e sahip olabiliyorsunuz. Bu tutar, 2 buçuk yıllık bir telefon olan iPhone 12'nin fiyatından bile binlerce TL az. Dahası, Kalan 12 bin TL'lik tutarı (iPhone 14'ü bugün almanız halinde) taa 3 ay sonra, 29 Haziran tarihinde ödüyorsunuz. Üstelik bu süreçte iPhone 14'e gelecek herhangi bir zamdan da etkilenmiyorsunuz.

iPhone 14 Pro

Hepsiburada'nın Şimdi al, sonra öde kampanyasından iPhone 14 Pro alışverişlerinde de faydalanılabiliyor. 29.831,00 TL peşinat ödeyerek bir iPhone 14 Pro sahibi olabilir; kalan 12 bin TL'yi ise 3 ay sonra ödeyebilirsiniz. Böylece iPhone 14'ün bile fiyatından az peşinat ödeyerek iPhone 14 Pro sahibi olabiliyorsunuz. Kalan tutarı ödemek için ise 29 Haziran'a kadar vaktiniz olacak.

Mevcut en yüksek özelliklere sahip iPhone modeli olan iPhone 14 Pro Max, Şimdi al, sonra öde kampanyasından faydalanamıyor. Ancak Hepsiburada'nın 'alışveriş kredisi' özelliği ile yeni iPhone 14 Pro Max'i hiçbir vade farkı ödemeden 3 taksit avantajı ile satın alabilirsiniz. Üstelik bunun için kredi kartı sahibi olmanız bile gerekmiyor.

56
18
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
56
18
3
2
0