iPhone’unuza Şimdiden Yükleyebileceğiniz Modifiye iOS 13 Duvar Kağıtları

22
5
5
0
0
Bir grafik tasarımcı, önümüzdeki aylarda hayatımıza girecek olan Apple'ın yeni işletim sisteminin duvar kağıtlarını paylaştı. Paylaşılan duvar kağıtları, büyük ya da küçük ekran fark etmeksizin, pek çok modelde kullanılabiliyor.

Apple, haziran ayının başında düzenlediği etkinlikler kapsamında yeni işletim sistemi iOS 13'ü duyurdu. Önümüzdeki aylarda kararlı sürümü kullanıcıların hizmetine sunulacak olan işletim sistemi ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürerken, bir grafik tasarımcısı, üzerinde oynamalar yapılmış olan modifiyeli iOS 13 duvar kağıtlarını paylaştı. 

Görünüm konusu iPhone'larda özelleştirilemediği için kullanıcılar, ufak bir duvar kağıdı değişikliğiyle bile akıllı telefonlarına yeni bir hava katabiliyorlar. Hal böyle olunca da bu duvar kağıtları, pek çok iPhone kullanıcısının akıllı telefonunda yer edeceğe benziyor.

ios 13

iOS 13'le birlikte gelecek olan Karanlık Mod özelliğine odaklanılarak oluşturulmuş olan bu duvar kağıtları, 3208 x 3208 piksel boyutlarında. Bu büyük çözünürlük, duvar kağıtlarını büyük ekranlı iPad'lerde kullanmanın yanı sıra, küçük ekranlı bir iPhone SE modelinde kullanabilmenize olanak tanıyor. Fotoğrafları telefonunuza indirdikten sonra dilediğiniz gibi kırpabilir, mümkün olan en geniş perspektifi kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Grafik tasarımcısının oluşturduğu bu duvar kağıtlarının tamamını inceleyip, indirmek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.idownloadblog.com/2019/07/14/modified-ios-13-wallpapers-iphone-ipad/
22
5
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
5
5
0
0