8
4
1
1
0

Türkiye’nin en pahalı telefonu ünvanını elinde bulunduran iPhone Xs Max, fiyatından dolayı ülkemizde büyük bir tepkiyle karşılandı. 15.000 TL’yi bulan fiyatları ile çok dikkat çeken iPhone Xs Max’e beklenen hamleyi yapmış bulunmaktayız. Pek çok kişinin merakla beklediği iPhone dayanıklılık testini gerçekleştirdik.

Her zaman olduğu gibi telefonun standart dayanıklılık testlerini yerine getirdik. Yapılan testlerde aklımıza takılan ilk soru şu oldu; bu kadar fazla para verdiğimiz bir telefonun bu kadar narin olması normal mi? Çünkü en ufak testlerde bile bizi yarı yolda bıraktı.

Eğer iPhone Xs Max alıp kullanmayı düşünüyorsanız, telefona sigorta yapmak yararınıza olacaktır. Aksi takdirde, telefonun her an zarar göreceğinden endişe edebilirsiniz.

Dayanıklılık testlerinden sonra, bu testlerin en üst versiyonu olan Webtekno usulüne geçtik. Burada iPhone Xs Max’i 10. kattan aşağı bıraktık, ancak bu kadar pahalı bir telefona güzel bir yumuşatıcı da eklemeyi unutmadık. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum.

8
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
1
0