Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Yaşam

SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Uçağı Düştü

Kahramanmaraş ilinde çıkan yangına havadan müdahale eden bir yangın söndürme uçağı, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı düştü. Uçakta 7 kişinin olduğu aktarıldı.

SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Uçağı Düştü
Ümit Kılınç Ümit Kılınç /

Türkiye, haftalardır orman yangınlarıyla mücadele ederken birçok ilde yangınlar peşi sıra kendisini gösteriyor. Bu yangınlardan biriyse Kahramanmaraş’ta çıktı. Bertiz bölgesinde çıkan yangına ihbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi. İlde çıkan orman yangınına havadan müdahale yapıldığı sıradaysa başka bir felaket yaşandı.

Yangına müdahale için uçan yangın söndürme uçağı dağlık alana düştü. 5 yabancı ve 3 Türk olmak üzere toplam 8 kişinin içinde bulunduğu uçağın düşüş nedeni henüz belirlenemedi. Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Gelen görüntülerde yangın uçağının enkazından çıkan siyah dumanlar ve alevler gözükebiliyor.

Bölgeden gelen görüntüler:

SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Uçağı Düştü

SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Uçağı Düştü

SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Uçağı Düştü

Rusya’dan kiralanan uçakta 5 Rus, 3 Türk personelin olduğu aktarıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada Be-200 tipi uçağın Adana yakınlarında iniş yaparken düştüğünü belirtti. Kazayı araştırmak üzere bir ekip kaza bölgesine gönderildiği aktarıldı. Kazada 5'i Rus, 3'ü Türk olmak üzere 8 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

YORUMLAR

(5)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
I
Isa Aslan 4 yıl önce
uçak diye diye olanada nazar dedirdiniz.
F
feractus feractus 4 yıl önce
pilotun gözüne lazer tuttularsa akp-mhpli güruh... yanan ormanı söndürünce...
P
Percussorem Percussorem 4 yıl önce
Gülen yüz ve mutlu yüz atanlar neye mutlu olmuşlar anlamadım, insan hayatı bu dalga konusu olur mu????
A
Anonim 4 yıl önce
Uçakta 5 Rus ve 3 Türk ölmüş.Gerçekten Ruslara üzüldüm ama kesin sizinkilerin hatası sonucu uçak düşmüştür.Olan 5 Rusa oldu.Şimdi bi tavır alsa Rusya tadından yenmez.Çünkü onların vatandaşları kıymetlidir.Bir Askeri için sizi bir kaşık suda boğucaktı Nazarbayev olmasa.
P
Percussorem Percussorem 4 yıl önce
Olabilir bir şey diyemeyeceğim liyakate dayanmadan nepotizme dayalı personel alımı olursa böyle şeyler yaşanır ama insan yine de kimsenin ölmesini istemiyor, Kaza kırım ekibi incelemesi sonrası muhtemelen gerçekler ortaya çıkacaktır ve evet putinle açıkça olmasa da kapalı kapılar ardında sürtüşmeler yaşanabilir, hükümet bir kaç S400 bataryası daha alır sorun çözülür sonra da depolarda çürümeye terkedilir.