Karlar Ülkesi 2, Hafta Sonunda Rekor Kırdı

83
13
7
7
7
Karlar Ülkesi 2, birinci filmin ardından hayranlarıyla 6 yıl sonra tekrar buluştu. Çocukların yanında yetişkinlerin de beğenisini kazanan film, yeni müzikler ve maceralarıyla beyaz perdeye döndü.

Karlar Ülkesi 2, hafta sonu gişe açılışı rekoruna doğru koşuyor. Cuma günü 42 milyon dolar kazanan filmin, bu sayıyı hafta sonunda 120-125 milyon dolara katlaması bekleniyor. Bu sayıya ulaştığında ise Kasım ayındaki gelmiş geçmiş en büyük gişe açılış haftası olan animasyon filmi olmaya hak kazanacak. Sinemalar için bu sevindirici bir haber çünkü Terminator: Kara Kader ve Charlie’nin Melekleri gibi yeniden yapım filmler geçtiğimiz haftalarda izleyiciyi çok da memnun etmedi.

Karlar Ülkesi 2, Karlar Kraliçesi Elsa ve kız kardeşi Anna’nın Arendelle Krallığından çok çok uzaklara yaptıkları macerayı konu alıyor. Elbette yanlarında arkadaşları Kristoff, Olaf ve Sven de yer alıyor. 

Birinci filmin yönetmenleri Chris Buck ve Jennifer Lee ikinci film için tekrar buluşuyor. Birinci filmin müziklerini yazıp besteleyen müzisyenler de ikinci film için tekrar beraberler. Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad ve Ciarán Hinds de dublaj sanatçıları olarak tekrar karakterleriyle buluşuyor. Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Alfred Molina, Martha Plimpton, Jason Ritter, Rachel Matthews ve Jeremy Sisto da yeni karakterler olarak aralarına katılıyor.

Karlar Ülkesi 2 olumlu yorumlar alsa da ilk film kadar gösterişli bir karşılamayla buluşamadı. ComicBook.com yazarı Charlie Ridgely, ikinci filmi çok "garantici" olmakla eleştirdi. Yazısında şu sözleri yazdı; “Karlar Ülkesi 2 iki kısımdan oluşan bir hikaye. Neyse ki herkes için daha iyi olan kısmı baskın çıkıyor ve sonunda tatmin olmuş bir şekilde ayrılıyorsunuz. Kesinlikle ilk film kadar iç ısıtıcı ve büyüleyici olmasa da ikinci filmin cesur ve karanlık hikayesinde de kendine has bir doku bulmak mümkün. Bu da filmi hala izlemeye değer bir serüven haline getiriyor.”

Karlar Ülkesi 2 hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlar kısmından fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/11/23/frozen-2-opening-weekend-box-office/
83
13
7
7
7
Emoji İle Tepki Ver
83
13
7
7
7