Kendisine Hakaret Edilen NBA 2K19 Yayıncısı, Bir Anda Viral Oldu (Video)

20
4
2
1
1
Bir YouTuber, NBA 2K19 oynarken takım arkadaşlarının yoğun hakaretlerine maruz kaldı. Başka bir yayıncının bu olaylara şahit olması ve video kaydı alması ise kendisine hakaret edilen oyunseverin popülaritesini arttırdı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen NBA 2K19, hala popülerliğini koruyor. Oyunun bir sonraki sürümü olan NBA 2K20 geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürüldü ancak oyun, çok ağır bir şekilde eleştirildi ve hatta Steam'in en beğenilmeyen oyunları arasında kendisine yer buldu. Hal böyle olunca da hala pek çok basketsever, NBA 2K19 oynamaya devam ediyor.

NBA 2K19'da oynayabileceğiniz pek çok farklı mod bulunuyor. Bu farklı modlar da her seferinde, daha farklı bir NBA deneyimi yaşanmasına neden oluyor. Bu bağlamda oyunun en çok tercih edilen modlarından bir tanesi, "My Player" isimli bir mod. Bu oyun modunda oyuncular, kendi basketbolcusunu oluşturarak onu geliştirmeye ve takımlara dahil olmaya çalışıyorlar.

NBA 2K19

My Player karşılaşmaları, oyunseverler tarafından bir hayli önemseniyor. Bunun nedeni ise oyuncuların, bu modda oynadıkları maçlar sonucunda çeşitli puanlar almaları ve bu puanların, karakterlerinin gelişimi için bir hayli önemli olması. "NoLimitJay" isimli pek de bilinmeyen bir yayıncı da NBA 2K19'un bu modunu oynamayı bir hayli seviyordu. Ancak bir oyununda başına gelenler, NoLimitJay'in viral olmasına neden oldu.

Şöyle ki NBA 2K19'un bu modu çevrimiçi olarak oynanıyor ve karşınıza deneyimli veya kaba oyuncular gelebiliyor. Eğer siz, bu modda çok da iyi değilseniz ortalık bir anda karışıyor ve sizin için çeşitli hakaretler havada uçuşuyor. İşte NoLimitJay'in başına gelenler de bunlardan ibaretti. Bir oyun sırasında genç yayıncı, çok da iyi bir performans gösterememişti ve takım arkadaşları ona, çok ağır hakaretler savuruyorlardı. 

Hakaretler peşi sıra dizilirken başka bir yayıncı olan "TrulyAngel", şans eseri NoLimitJay'in yayınına giriyor ve olanlara şahit oluyor. TrulyAngel'ın aldığı ekran kaydı ve bu ekran kaydını paylaşması üzerine NoLimitJay, hiç olmadığı kadar ünlü oluyor. Öyle ki TrulyAngel'ın NoLimitJay'le ilgili paylaştığı o video, çok kısa bir süre içerisinde 2 milyondan fazla izlendi ve yüzbinlerce etkileşim aldı.

Dilerseniz şimdi, TrulyAngel'ın "Rastgele bir yayına girdim ve bunları duymaya başladım. Üzgünüm ama gülmekten ölüyorum" diyerek paylaştığı o anlara yakından bakalım;

Ancak kısa bir süre içerisinde viral olan bu video, beraberinde yoğun tepkiler de getirdi. Pek çok Twitter kullanıcısı, herhangi bir oyunda hakaret etmenin bir yere kadar kabul edilebileceğini ancak olayın içerisine annelerin katılmaması gerektiğini söylediler. Hatta bu tartışmalara katılan isimlerden bir tanesi de profesyonel Fortnite oyuncusu Aydan'dı. 

Yaşanan bu olayın sonucunda NoLimitJay, 4.000 kadar Twitter takipçisi ve 1.000 kadar da YouTube abonesi kazanmış oldu.

Kaynak : https://www.dexerto.com/entertainment/nba-2k-streamer-goes-viral-after-being-bullied-in-game-1145154
20
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
1
1