KFC'nin Bitirebilene FF14'te Binek Hayvan Verdiği, Kabile Doyuran Menüsü

69
11
8
5
3
KFC, Çin'de yeni bir uygulama başlattı. Final Fantasy 14 oyununda bir binek hayvan hediye eden KFC, bu hediyeyi kazanmak isteyenler için özel bir menü oluşturdu. Menü ise büyük boyutuyla dikkat çekti.

Çok oyunculu oyunlarda sizi diğer oyunculardan ayıracak ve hızlı yolculuk yapmanızı sağlayacak binek hayvanlar her zaman özel olmuştur. Final Fantasy 14 ve KFC'nin ortak çalışmasındaysa işler biraz daha özelleşmiş gibi görünüyor.

KFC'nin Çin'de başlattığı yeni uygulamayla birlikte, KFC'de bulunan özel bir menüyü bitirebilen kişilere, oyun için 'Fat Black Chocobo' isimli bir binek hayvan kodu veriliyor. İçinizde şu an için 'ben bunu yerdim' diyenler varsa hemen aşağıdaki menüyü incelemelerini öneriyoruz.

final fantasy

KFC FF14 menüsü:

  • 1 x Double Chicken Burger
  • 1 x Vegan Mushroom Burger
  • 1 x 5 parça Chicken Nugget
  • 2 x Original Recipe Chicken
  • 1 x 2 parça New Orland Chicken Wing
  • 1 x Old Beijing Spicy Duck Roll
  • 2 x Pepsi (Büyük boy)
  • 2 x Peach Oolong Tea (Büyük boy)

Aslına baktığınız zaman menü çok da büyük görünmüyor. 4 içeceği bulunduğu menüye dört kişi girdiğiniz zaman bir çırpıda bitebilecek gibi görünen bu menüyü bitirdiğinizde kodu alabilmeniz için bir kural bulunuyor: menüyü tek kişi yemek.

Çin'de büyük bir ilgi toplayan ve binek hayvana sahip olmak isteyen birçok kişinin yemeye çalıştığı menü, bazı oyuncular tarafından bitirildi. Hatta bazı oyuncular tüm menüyü tek başına bitirdi. Menüyü dört kişi sipariş eden ve karşılıklı motivasyona önem veren katılımcıların masasındaysa şu şekilde bir görüntü oluştu.

KFC

Menünün fiyatına gelecek olursak haberi aldığımız kaynakta belirli bir bilgiye ulaşamamış olsak da bulduğumuz afişlerde menünün 158,5 yuandan (yaklaşık 130 TL) 94,5 yuana (yaklaşık 78,5 TL) düştüğünü gördük. Başka bir deyişle menüyü bitirmek biraz zor gibi görünse de bu menüyü alıp dört kişi yiyerek hayatınıza devam edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/chinese-ff14-players-are-eating-inhuman-piles-of-kfc-to-earn-chocobos/
69
11
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
69
11
8
5
3