Kia'nın Yenilenen Yakışıklısı 'Optima', Gün Yüzüne Çıktı

55
4
2
1
1
Kia'nın yenilenen sedanı "Optima", beşinci nesliyle ortaya çıktı. Aracın sadece görüntüsünü paylaşan Kia, yeni sedanını kısa bir süre sonra Güney Kore pazarında satışa sunacak. Aracın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Otomobil sektöründe yıldızı parlayan şirketlerden bir tanesi de Güney Koreli Kia. Şirket, Türkiye'de daha çok bir iki modeli ile ön plana çıksa da diğer ülkelerde ve iç pazarda büyük bir üne sahip. Şirket şimdiyse ününe ün katmak için yenilediği bir modeliyle tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şirketin "Optima" isimli modeli yenilendi ve şık tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kia Optima, Güney Kore pazarında "Kia K5" olarak isimlendiriliyor ve Güney Kore'de çokça tercih ediliyor. Aracın beşinci nesli de ilerleyen dönemlerde çokça konuşulacak gibi görünüyor çünkü yenilenen Optima, oldukça yakışıklı görünüyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri, Kia'nın yenilenen sedanıyla tanıştıralım.

Karşınızda Kia Optima

Kia Optima

Araç Kia imzalı "kaplan burnu" tasarımına sahip. Bu tasarım, beşinci nesil Optima'ya sert bir görünüm kazandırıyor. Ancak aracın sert görünümlü yapısı sadece ön kısmı için geçerli değil. Yenilenen Optima'nın arka kısmı da en az ön kısmı kadar sert bir görünüme sahip. Dilerseniz şimdi de bu aracın arka kısmına daha yakından bakalım;

Kia Optima

Kia'nın beşinci nesil Optima'sı sahip olduğu bu tasarımla birlikte önceki nesle oranla daha heybetli bir yapıya sahip olmuş durumda. Öyle ki yeni Optima, aracın eski nesline göre 5 santimetre daha uzun. Bu uzunluk, aracın dingil mesafesinin de 4 santimetre kadar uzamasına neden olmuş. Ayrıca yenilenen Optima, daha sportif görünebilmek biraz basık bir hale getirilmiş. Aracın çatı yüksekliği artık yaklaşık 2 santimetre daha alçak.

Yenilenen Kia Optima, önümüzdeki ay Güney Kore pazarına giriş yapacak. Ancak aracın diğer pazarlara ne zaman gireceği henüz bilinmiyor. Fakat kısa bir süre sonra Los Angeles Motor Show etkinlikleri başlayacak ve bu etkinlik, Kia'nın yeni yakışıklısını tanıtabilmesi için fırsat sunacak. Yenilenen Kia Optima, çok büyük bir ihtimalle bu etkinliklerden sonra diğer ülke pazarlarına girecek. 

Kaynak : https://carbuzz.com/news/meet-the-sexy-new-kia-optima
55
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
55
4
2
1
1