Kılıçlar Kuşanılsın: Tarantino, Yeni Kill Bill Filmi İçin Uma Thurman’la Görüşüyor

12
5
3
1
0
Kill Bill: Vol. 1 ve Vol. 2’nin hem yazarı hem de yönetmeni olan Quentin Tarantino, o filmlerde birlikte çalıştığı yıldız oyuncu Uma Thurman’la üçüncü film için görüşmelere başladı.

Hollywood’un popüler yönetmenlerinden olan Quentin Tarantino, son dönemde yeni filmi Once Upon a Hollywood’a odaklanmış durumda. Filmin tanıtımı için çeşitli yayınlara katılan yönetmen, son olarak Happy Sad Confused adlı podcast yayınına katıldı. Tarantino, bu programda Kill Bill Vol. 3 hakkında açıklamalar yaptı. kill bill

Tarantino, yakın zamanda Uma Thurman ile bu konuyu konuştuklarını söylerken, filmi çekip çekmeyeceğini bilmediğini söyledi. Ünlü yönetmen daha önce Once Upon a Time in Hollywood’un sanatçının final filmi olabileceğini söylemişti. 

Daha geçen hafta Uma Thurman ile konuştuğunu söyleyen Tarantino, eski filmlerinden birinin devamı gelecekse bunun Kill Bill olacağını söyledi. 

Tarantino ayrıca aklına en sık gelen eski karakterleri sorulduğunda da dört karakteri peş peşe saydı. Bunlar, Thurman’ın oynadığı Bride (Gelin), David Carrdine’nin oynadığı Bill, Brad Pitt’in oynadığı Aldo Raine ve Christoph Waltz’ın canlandırdığı Hans Landa oldu. İlk iki karakteri Kill Bill’de, diğer ikisini ise Inglorious Basterds’da görmüştük.

kill bill 3

Tarantino, aradan geçen 10-15 yılda Gelin’e ne olduğunu, kızına ne olduğunu düşündüğünü söylüyor. Yönetmen ayrıca Bill’in kökenlerinin anlatıldığı bir film fikrini de ilginç buluyor. Quentin Tarantino daha önce de Kill Bill: Vol. 3’ün ihtimaller dahilinde olduğunu söylemişti. Ünlü yönetmen, Gelin karakterinin mutlu bir sonu ve kızıyla yaşadığı huzurlu bir hayatı hak ettiğini söylüyor. 

Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood, 26 Temmuz’da Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie ile gösterime girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/07/22/kill-bill-vol-3-update-quentin-tarantino-uma-thurman-discussions/
12
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
3
1
0