Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio’lu Once Upon a Time in Hollywood Filminden İlk Fragman Geldi

53
2
1
1
0
Quentin Tarantino’nun yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği ‘Once Upon a Time in Hollywood’ filminden ilk fragman geldi.

Quentin Tarantino filmlerinde beklenecek iki şey vardır. Bunlardan birincisi bol bol kan, ikincisi de arada bir yerlerde kadın ayağıdır. Opsiyonel olarak arada bir de filmlerinde kendini öldürtür.

Tarantino’nun 9. filmi, 1969 yılında Los Angeles’ta geçen bir Hollywood hikayesi olacak. 1969 yılı Hollywood için önemli. Charles Manson’un kültünün ortaya çıktığı ve iki günde beş kişinin öldürülmesiyle sona eren olaylar o yıl yaşanmıştı.

Filmde Leonardo Di Caprio’yu artık yıldızı sönmeye başlamış bir Western yıldızı olarak görüyoruz. Brad Pitt ise onun dublörü rolünde yer alıyor. Margot Robbie ise beş kurbandan biri olan ve hamile iken öldürülen Sharon Tate’i canlandıracak. Tate, medyanın gündemine bomba gibi oturmuş ve külte yönelik yoğun kamuoyu tepkisinin temelini oluşturmuştu.

Tarantino, 5 yıldır bu senaryo üzerinde çalıştığını ve artık var olmayan o Hollywood’u anlatabileceği için çok mutlu olduğunu söylüyor. Uzun yıllardır Los Angeles’ta yaşayan Tarantino, 1969 yılında da bu şehirde yaşadığını belirtiyor.

Filmde yer alacak diğer oyuncular ise Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning ve Bruce Dem olacak.

Filmin ilk gösteriminin, Tarantino’nun 25 yıl önce ‘Pulp Fiction’ ile Altın Palmiye kazandığı Cannes Film Festivali’nde yapılması bekleniyor.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/once-upon-a-time-in-hollywood-trailer-brad-pitt-leonardo-dicaprio-quentin-tarantino-1203165852/
53
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
53
2
1
1
0