Knives Out Filminin Beğeni Toplayan Yeni Fragmanı Yayınlandı

5
3
2
1
1
Oyuncu kadrosunda Chris Evans, Daniel Craig ve Ana de Armas gibi yıldızları barındıran Knives Out filminden yeni fragman geldi. Filmin Toronto Uluslararası Film Festivali'nde sergilenen görüntüleri büyük beğeni topladı.

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filmiyle bir Star Wars üçlemesi daha sona erecek ve bu sayede yeni gişe rekorları görebiliriz. Fakat hemen öncesinde Star Wars: Son Jedi'nin yönetmeni Rian Johnson'ın yeni filmi 'Knives Out' vizyona girecek. Filmin Toronto Uluslararası Film Festivali'nde sergilenen ve gizemli bir kahkaha tufanı olarak yorumlanan fragmanı olumlu karşılandı. Ayrıca filmin kadrosunda yer alan yıldızlar ve sergilediği performans da beğeni topladı.

Knives Out'un oyuncu kadrosunda; Captain America rolüyle öne çıkan Chris Evans, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin yıldızlarından Ana de Armas ve James Bond olarak tanıdığımız Daniel Craig'in yanı sıra Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ve Jaeden Martell gibi isimler yer alıyor.

knives out oyuncu kadrosu

Filmin konusuna gelecek olursak; suç romanları yazan Harlan Thrombey (Christopher Plummer), 85. doğum gününün hemen ardından evinde ölü bulunuyor. Meraklı ve cüretkar Dedektif Benoit Blanc (Daniel Craig) gizlice araştırmaya dahil oluyor. Blanc, Harlan'ın işe yaramaz ailesinden, sadık çalışanlarına kadar birçok engelle zamansız ölümün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Elbette bu kadar farklı yıldızların ve rollerin bir araya gelmesi Knives Out'ta çeşitlilik oluşturuyor. Knives Out, 27 Kasım 2019'da vizyona girecek ve daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız filmin yeni fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.slashfilm.com/knives-out-trailer-early-screenings/
5
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
3
2
1
1