Kojima: "Death Stranding'de Reedus'un Penisini Görmeyeceksiniz"

36
6
2
2
1
Uzun bir süredir beklenen Death Stranding'e ait oyun içi görselleri basın mensuplarıyla paylaşıldı. Etkinlikte oyunun oyun içi görselleri hayranlarına sunan Kojima, farklı bir konu üzerine açıklama yapmak durumunda kaldı. Açıklama yapacağı konu aslında son derece insani bir durum olsa da oyunlarda görmeye alışık olmadığımız bir duruma açıklık getirildi.

Hideo Kojima, Gamescom Opening Night Live basın konferansında yeni Death Stranding'e ait oyun içi görselleri oyunu bekleyenlere gösterdi. Başlangıçta oyun içi görselleri göstermek için başka bir zamanı uygun gördüğünü söyleyen Kojima, heyecanlı kalabalık sebebiyle oynanış videosunun küçük bir kısmını gösterebileceklerini belirtti.

Oyun videosu gösterilirken birçok kişi mutlu görünüyor olsa da bir noktada tüm odak farklı bir yere geçti. Death Stranding'in ilgi çeken noktası, Sam'in (Norman Reedus) ihtiyaç gidermesi gerektiği zaman bunu gerçekleştirebiliyor olması oldu.

kojima

Oynanış videosunda Sam'in ihtiyacını giderdiği yeri gördükten sonra konuya ilişkin bir açıklama yapmaya başlayan Kojima, "O sahneyle ilgili… Artık o sahneden bahsetmenin vakti geldi, öyle değil mi? Kamerayı çevirerek ne yaptığına bakmaya çalışırsanız size arkasını dönecek. Başka bir deyişle hiçbir zaman şeyi görmeyeceksiniz, ne yaptığını…" şeklinde bir açıklama yaparak Sam'in arkası dönük bir şekilde işini halledeceğini belirtti.

Kojima konuyu biraz daha açtıktan sonra Sam'in insanların yanında da ihtiyaç gideremediğinden bahsederek Norman Reedus hayranlarının içine su serpti.

kojima

Konuşmanın bundan daha ilginç bir yere gidemeyeceğini düşünüyorsanız yanıldığınızı ve konuşmanın daha da ilginç bir noktaya gittiğini hemen söyleyelim. Bu özelliğin bir silah olarak kullanılıp kullanılmayacağı sorulduğu zaman Kojima direkt olarak bir cevap vermemiş olsa da biraz ilginç bir cevapla soruyu yanıtladı.

"Bu özellik belki de bir silah olarak kullanılabilir ancak cidden ihtiyaç duyacağınız bir özellik de olabilir. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Büyüyen mantarı gördünüz, öyle değil mi? Herkes aynı yerde yaparsa sonrasında iyi bir şey elde edebilirsiniz."

Death Stranding'in ilk oyun içi görüntüleri Mayıs ayında ortaya çıkmıştı ve Death Stranding'in 8 Kasım tarihinde PlayStation 4 platformunda olacağını ortaya çıkarmıştı. Çıkış tarihini de verdikten sonra oyun için yayınlanan oynanış videosunu izlemek isteyenlerin görüntülere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/19/death-stranding-you-cant-see-norman-reedus-penis-kojima-confirms
36
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
36
6
2
2
1