VR ile İlk Oyun Denemeleri ve Yapılan 5 Eğlenceli Yorum

1
0
0
0
0
VR ile İlk Oyun Denemeleri ve Yapılan 5 Eğlenceli Yorum
Oyunculuk denilince, hepimizin aklına Playstation, Xbox One ve Nintendo gibi ünlü oyun konsolları geliyor. En son, dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanan “Sanal gerçeklik gözlüğü” ise, amatörlerin ilk deneyimi sırasında yaşadığı durumlar oldukça komik bir hal alabiliyor.

Bizler ilk oyun deneyimimizi önce eski kasa bilgisayarlarda, ardından Nintendo’un GameBoy oyun konsollarında yaşadık, ve zaman içerisinde ortaya çıkan Playstation ve Xbox konsolları ile birer oyun canavarına dönüştük. Her gün ilerlemekte olan teknolojinin son eseri olan “VR” yani sanal gerçeklik gözlüğü ile bir çok ünlü oyunların VR uyarlamalarını deneyerek çok farklı deneyimler yaşadık. Fakat her ne kadar birçoğumuz oyun canavarı olsak da, korkudan veya ani refleksten dolayı yere düşüp bir tarafımızı acıtmışlığımız vardır. 



Videoda gördüğünüz gibi bu genç adam bir dağcı gibi tırmanmakta, ancak oyun esnasında hata yaptığı için oyun içerisinde düştüğü gibi, gerçekte de bulunduğu yere aniden düştü. Bizleri oldukça güldüren bu video ya ise şu yapılan 5 yorumu sizlere derleyip içeriğimizde yer verdik.

  • Kuzenim bu oyunu oynarken Mario gibi zıp zıp zıplıyordu. 
     
  • Bu tip oyunlar yüzünden anksiyete sorunum ortaya çıktı, oynarken düşme korkusundan kendimi kaybediyorum.
     
  • Oyunun kendisinden ziyade insanların düşmesi daha komik bence. 
     
  • Bu durum daha çok Japonya’da yaşanıyor. 
     
  • Geleceğin teknoloji sayesinde gerçek kız arkadaş yerine VR kadınlarını tercih edeceğim. Tabii oyundaki kadınların kalitesinin daha da gelişmesi lazım.


Muhtemelen ilerleyen yıllarda çekilecek bir komedi filminin bir sahnede mutlaka VR gözlük yüzünden yaşanan yere çakılma olayına yer verilecektir diye düşünüyoruz.

Kaynak : https://www.reddit.com/r/gifs/comments/590lal/future_of_gaming_looks_truly_painful/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0